2777
2789
عنوان

آیا باردارمیشم؟؟؟

207 بازدید | 19 پست

سلام 23سالمه سیکل29.یا30روزه دارم.6ماهه ک اقدام کردم برا بارداری ولی نتیجه نگرفتم رفتیم آز دادیم شوهرم اسپرمش کم بود.ب پزشک مراجعه کردیم گفت واریس2 دارن.گفت ک زیاد مانع بارداری نمیشه.ولی قرص وآمپول نوشت.گفت ک اگه خانمت مشکلی نداره2ماه فرصت داری زنتو باردار کنی.من آزمایش سونو آنجام دادم همه چی خوب بود.ولی وقتی سونوتخمک ک دادم فولیکول 11داشتم.پری هام هم منظم خیلی جا خوردم.چون مطمئن بودم تخمک گذاری میکنم آخه سونو ک دادم چند ماه قبلش مایع آزاد داشتم ک یعنی تخمک آزاد شده از کیت هم ک استفاده میکردم مثبت میشد همیشه همه علایم تخمک گذاری رو هم دارم.حالا بنظرتون من با این شرایط باردار میشم؟؟؟؟؟؟ی ماه دیگه فرصت دارم دعا کنید واسم تورو خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا میشه عزیزم چرا نشه فقط به خدا توکل کن عزیزم خدا خودش یه نی نی نار وسالم بهت میده

ان شالله عزیزم.18اهم باید پریود بشم دعا کن نشم.شوهرمو خوشحال کنم.انقد درحقم خوبی کرده.نمیدونم چطور خوشحالش کنم

ان شالله عزیزم.18اهم باید پریود بشم دعا کن نشم.شوهرمو خوشحال کنم.انقد درحقم خوبی کرده.نمیدونم چطور خ ...

ایشالا عزیزم پریودنمیشی اصلا استرس نداشته باش خدا دلتونو شاد کنه 

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم
مرسی گلم بخدا شبا خواب ندارم ازبس فک میکنم.خیلی میترسم.

روز چندم پری سونو دادین چون با حساب دوره هاتون تخمک گذاریتون میشه روز 15-16 اگه زودتر دادین که عادیه که کوچیک باشه

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم