2777
2789

من ی انگشتر نقره هدیه گرفته بودام حیفم می امدازش استفاد بکنم خیلی خیلی دوسش داشتم میگفتم باخودام استفاد بکنم خراب میشه حیف میشه فقط بعضی روز ها میکردم دستم فقط بهش نگاه میکردم باهاش ور مرفتم برام تازی و لذت روز اول که هدیه گرفته بودامو داشت،اون وقت دیشب با اون کسی که بهم هدیه داد بود بحثم شد رقتم به انگشتر نگاه کردم بد با عصابنیت پرت کردم همنجا باخودم گفتم برو به درک توهم اصلا گم گورشودیگه نمی خوامت بدش امروز عصری با طرف مقابلم قرار داشتم رقتم انگشتر بردارم ندازم تو دستم دیدم نیس شاخ در اوردم بخدا قسم درست همونجایی که همیشه میگذاشتم بود مطینن بودام الان نیس چه گوهی بخورم خیلی دوسش داشتم😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چی گره بزن بعد دوباره بگرد

یعنی چی گره بزنه؟!

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

کمی به مغزت فشار بیار

یا اعضای خانواده برداشتن

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
یه پارچه یا لباس که بتونه گره بزنه

مگه تاثیر داره؟ 

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4