2777
2789
عنوان

چه جوری بفهمم دوستم داره

90 بازدید | 6 پست

حدود ۲ ساله همکاریم

چراغ سبز اوایل میداد 

بعد چندتا گفت و گو کاری و چتی داشتیم 

هر وقت ازش سوال پرسیدم جوابم می‌داد به مرور با تاخیر جوابم می‌داد ولی هیچ وقت نشد که اصلا جوابم نده همه موضوعاتی که بحث می‌کردیم کاری بود 

بحث سمت هیچی نبرد 

فقط یکبار باهاش درد و دل کردم و گفتم فکر کنم آقای فلانی رو عصبانی کردم و قصدم این نبود کلی صحبت کرد و همدردی و گفت اگه فلانی ناراحت بشه من میفهمم نگران نباش 

خلاصه چت کاری که بهونه من البته چت کاری شایدم خودش فهمیده به بهانه کار گاهی میرم و باهاش صحبت می‌کنم

فقط یکبار سوال شخصی پرسیدم یک روز کامل جواب نداد منم پاک کردم 

خجالتیه یعنی از رد دربایستی جوابم میده یا فقط چون همکاریم و نفهمیده مسائل کاری بهونست 

اگه دوستم داشت می‌گفت درسته؟

🎯در تلاش برای رسیدن به اهدافم هستم 🎯 باید بتونم به این اهدافم برسم  ناامیدی دری از درهای شیطان است پس هیچ وقت ناامید نشید و به اهداف و مسیراتون ادامه بدین و دست از تلاش نکشیداین امضا رو هدیه میدم به خودم و همه آدم های امیدواری که با اینکه حالشون بده ولی همچنان به زندگی ادامه میدن و یک راهی رو برای پیشرفت و رسیدن به خواسته‌هاشون پیدا می‌کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای پیام نده دیگه خودتو کوچیک نکن

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است
وای پیام نده دیگه خودتو کوچیک نکن

باشه حله

🎯در تلاش برای رسیدن به اهدافم هستم 🎯 باید بتونم به این اهدافم برسم  ناامیدی دری از درهای شیطان است پس هیچ وقت ناامید نشید و به اهداف و مسیراتون ادامه بدین و دست از تلاش نکشیداین امضا رو هدیه میدم به خودم و همه آدم های امیدواری که با اینکه حالشون بده ولی همچنان به زندگی ادامه میدن و یک راهی رو برای پیشرفت و رسیدن به خواسته‌هاشون پیدا می‌کنن
به این تابلویی محل نمیزاره. اگه دوس داش یه چراغ سبزی نشون میداد. مردا یکیرو دوس داشته باشن خودشونو ت ...

مثلا چه چراغ سبزی؟