2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوماه پشت هم اینجوری شدم بیبی چکمم مثبت ولی خیلی محو شد حتی. ولی پریود شدم. کلا خیلی آدم ضایع کن شد. نگران نباش هرچی صلاح باشه پیش میاد

جز خدا به هیچکس امید نبستم تابحال. ایمان دارم هر تاریکی تو زندگیم پیش میاد، قراره بعدش یه طلوع زیبا داشته باشه. از خودشم میخوام هرموقع صلاح دونست آرزوی مادرشدنمو برآورده کنه.
چند روز عقب انداختی

5 روز

جز خدا به هیچکس امید نبستم تابحال. ایمان دارم هر تاریکی تو زندگیم پیش میاد، قراره بعدش یه طلوع زیبا داشته باشه. از خودشم میخوام هرموقع صلاح دونست آرزوی مادرشدنمو برآورده کنه.

البته واسه اوایل امسال بود. امشب خیلی استرس دارم. کلی علایم دارم و منتظر فردام ببینم باردارم یا نه. پارسال یه سقط تو ماه سوم داشتم. 8 سال ازدواج کردم دارم میمیرم واسه یه بچه. دعام کنید توروخدا

نه نمیرم آز فعلا. انقد هرماه آز میدادم و پری میشدم خسته شدم. دوفاستون میخورم. امشب تموم شد واسه این ماهم. فردا باید بشم که ایشالا نشم