2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دقیقا الان نمیدونم چه کنم

پیش ی کارشناس تغذیه برین،نیازیم نیست حتما متخصص باشه

معمولا هردرمانگاهی ی کارشناس تغذیه داره

برنامهاشون خوبه،ی مدت ک وزن کم کنید،رژیم تثبیت میدن بهتون

غذاهای عجیب غریب هم نمیدن بهتون،غذاهای روزانه که درست میکنین،اما مثلا میگه 12 قاشق برنج یا صبحانه 1 کف دست نون 

:)

قبل از خوردن غذا یه لیوان آب ولرم رو با ذوق آبلبمو یا سرکه سیب مخلوط کن بخور نصف معدتو میگیره دیگه غذا کم میخوری من امتحان کردم جواب داد

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
منم 82 هستم میخوام برسونم به 70بگو چجوری ایقدر کم کردی؟میخوام تردمیل بخرم چون بچه کوچیک دارم نمیتونم ...

من با اپلیکیشن انرجیم ورزش کردم خوب بود دوباره میخوام شروع کنم.غذامم کم کردم

کلا به کارشناس و پزشک تغذیه اعتقادی ندارین نه؟😂همینجوری اسیب میزنین به بدنتون

من دو کیلو کم کردم موهام ریخت بابا اینا چطور اینهمه کم میکنن اخ نمیگن

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)