2777
2789
عنوان

شربت آزیروسین برای نوزاد

69 بازدید | 9 پست

آزیروسین ۱۰۰ برای پسرم هفت ماهشه تجویز کرده نوشته پنج سی سی یعنی باید پنج تا قطره چکونه بدم بهش هر دفعه؟بعد باشیر چقدر فاصله بدم؟شیر خودم میدم بهش

یاارحم الراحمین مرسی که بی نهایت مهربونی  سپاسگذار توام..واسه سلامتی کوچولوی تودلم  اگ دوس داشتید یه صلوات بفرستیدامیدوارم لحظه به لحظه ی زندگیتون پر خوشبختی باشه الهی آمین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولش ۵ سی سی از فردا ۲.۵ سی سی ولی دُزش زیاده ها

دکتر داده ینی چی زیاده ضرر داره؟

یاارحم الراحمین مرسی که بی نهایت مهربونی  سپاسگذار توام..واسه سلامتی کوچولوی تودلم  اگ دوس داشتید یه صلوات بفرستیدامیدوارم لحظه به لحظه ی زندگیتون پر خوشبختی باشه الهی آمین
به نظرم ۵ سی سی برای بچه ۷ ماهه زیاده

چقد بدم؟