تاحدودی از تاپیک های قبلم و از زمان ۲۶هفتگی که باردار بودم وبستری شدم تا زایمانم والان که دوقلوهام به دستگاه هستن خیلی از خانمای عزیز ومهربون سایت درجریان هستید و دعاگوی دوقلوهام هستید وبودید وهمیشه دعا گویید ممنونم انشالله خدا عزیزانتون رو حفظ کنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
رفتم دکتر این ۵ ماه میشه خودم مشکلی ندارم شوهرم باید بره آزمایش که نمیره آزمایش بده
من رفتم دکتر .یعنی جاریم یواشکی آدرس به شوهرم داده بود.رفتیم دکتر زنان.گفت شوهرت سالمه.منم هجده سالم بود گفتم آره.گفت من دست و پاش رو نمیگم.دفترچه بیار آزمایش بنویسم.اومدم بیرون شب شده بود.مطب شلوغ.شوهرم همون اول گفت ساق پاتو میشکونم دیگه منو اینور جاها بیاری.در صورتی که جاریم گفته بود.جواب آزمایش نشون دکتر دادم گفت شوهرت مشکل داره.برای خودمم عکس رنگی از رحم.که سالم بودم.دو بار سقط داشتم.گفتن شوهرم باید عمل وارکوسل انجام بده.بردم عمل کردن.بعد پیش دکتر محمد رضا برنجیان رفتیم.پریودم نا منظم بود.دارو داد.دو قلو بار دار شدم.از طرف پدری هم ارث داریم.انشالله پیگیر شو.دامنت سبز 🌹☘️