2777
2789
عنوان

خانما میاید لطفا مامان دوقلوها هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 26 پست
الهی امین عزیزم خیلی ممنون انشالله خدا بچه ها حفظ کنه عاقبت بخیر شن

بچه دوست داری چرا فقط تلف میکنی.برو پیش متخصص زنان و زایمان تحت نظر باش.نهایتا سر سه ماه بارداری.منم همین راه رو رفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه دوست داری چرا فقط تلف میکنی.برو پیش متخصص زنان و زایمان تحت نظر باش.نهایتا سر سه ماه بارداری.منم ...

رفتم دکتر این ۵ ماه میشه خودم مشکلی ندارم شوهرم باید بره آزمایش که نمیره آزمایش بده 

رفتم دکتر این ۵ ماه میشه خودم مشکلی ندارم شوهرم باید بره آزمایش که نمیره آزمایش بده

من رفتم دکتر .یعنی جاریم یواشکی آدرس به شوهرم داده بود.رفتیم دکتر زنان.گفت شوهرت سالمه.منم هجده سالم بود گفتم آره.گفت من دست و پاش رو نمیگم.دفترچه بیار آزمایش بنویسم.اومدم بیرون شب شده بود.مطب شلوغ.شوهرم همون اول گفت ساق پاتو میشکونم دیگه منو اینور جاها بیاری.در صورتی که جاریم گفته بود.جواب آزمایش نشون دکتر دادم گفت شوهرت مشکل داره.برای خودمم عکس رنگی از رحم.که سالم بودم.دو بار سقط داشتم.گفتن شوهرم باید عمل وارکوسل انجام بده.بردم عمل کردن.بعد پیش دکتر محمد رضا برنجیان رفتیم.پریودم نا منظم بود.دارو داد.دو قلو بار دار شدم.از طرف پدری هم ارث داریم.انشالله پیگیر شو.دامنت سبز 🌹☘️

من رفتم دکتر .یعنی جاریم یواشکی آدرس به شوهرم داده بود.رفتیم دکتر زنان.گفت شوهرت سالمه.منم هجده سالم ...

خداحفظشون کنه منم باید حتما همسرمو ببرم دکتر 

خودم عکس رنگی دادم مشکلی نبوده آزمایش سونو فقط پرولاکتین بالا بود قرص خوردم باز این ماه آزمایشش تکرار کردم ببینم اومده پایین 

ولی شکم به شوهرم میره ضعیف باشه چون خیلی عصبی و جوشی 

خداحفظشون کنه منم باید حتما همسرمو ببرم دکتر خودم عکس رنگی دادم مشکلی نبوده آزمایش سونو فقط پرولاکتی ...

اعتمادش جلب کن.بگو کسی ندونه داریم درمان میکنیم.خصوصیه و این حرفا.پیگیر باش.خدا بزرگه