2777
2789

تاحدودی از تاپیک های قبلم و از زمان ۲۶هفتگی که باردار بودم وبستری شدم تا زایمانم والان که دوقلوهام به دستگاه هستن خیلی از خانمای عزیز ومهربون سایت درجریان هستید و دعاگوی دوقلوهام هستید وبودید وهمیشه دعا گویید ممنونم انشالله خدا عزیزانتون رو حفظ کنه 

امروزم باپزشکشون صحبت کردم الحمدالله بهترن کمی شیر میخورن لطفا بازم به دعاهاتون ادامه بدید محتاج دعاتون هستم دعاکنید صحیح وسلامت هردوشونو بخیر وخوشی بیارم خونه❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله صحیح و سلامت بیان خونه خدانگهدارشون باشه برات دعا کن منم باردارشمبرای سلامتی‌شان حمد میخونم

ممنونم جانم انشالله بحق بزرگی خداوند واهل بیت دامن. شماهم سبز بشه ممنونم واسه تمام بچه هایی که توی دستگاه هستن دعا کنید همه محتاج دعاهستیم واسه سلامتی بچه های منم دعا کنید ممنونم

ممنونم جانم انشالله بحق بزرگی خداوند واهل بیت دامن. شماهم سبز بشه ممنونم واسه تمام بچه هایی که توی د ...

الهی امین چشم براشون آیت الکرسی میخونم انشالله بحق فاطمه زهرا همه بچه ها سلامت باشن همیشه بخصوص بچه های شما

حتما با دکتر مشورت کن بعضی شیرخشک ها خوب وزن میدن

به دستور پزشک تهیه کردم عزیزم امروز کمی هردوشون خوردن قل اولم الحمدالله بهتر شکر خدا صدهزار مرتبه شکر قل دوم هم کمی شیر خورد اما یکمی تنفسش مشکل داره شکر خدا هردو خوبن اما همچنان تحت دستگاه ومراقبت باید باشن من این دوتا معجزه رو از خداوند خواستم ومیخوام توکل برخدا واهل بیت

انشالله هر چ زودتر مرخص شن

دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر می‌نوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲     ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺)   ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺