2777
2789

اونا شامل اولین چکاب بارداری میشه 

غربالگری اول یک سری سندروم چک میشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا.چرا اینا باید چک بشه

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

اونا شامل اولین چکاب بارداری میشه غربالگری اول یک سری سندروم چک میشه

یه بار موقع سونو قلب  آزمایش های چکاپ بارداری رو دادم ،فکر کردم تو آزمایش خون غربالگری اینارو هم داره 🫤از اول بگم بنویسه برام برم چک کنم پس🥲

یه بار موقع سونو قلب آزمایش های چکاپ بارداری رو دادم ،فکر کردم تو آزمایش خون غربالگری اینارو هم دار ...

مگه ندادین همون موقع؟ 

دیگه الان لازم نیست

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

مگه ندادین همون موقع؟ دیگه الان لازم نیست

مشکل تیرویید دارم قرص مصرف میکنم ،خوانوادگی قند خون هم داریم،برای این امکان داره بالا پایین بشن اعداد باید تند تند چک کنم😅

مشکل تیرویید دارم قرص مصرف میکنم ،خوانوادگی قند خون هم داریم،برای این امکان داره بالا پایین بشن اعدا ...

پس حتما چک بشید 

راستی سونوگرافی رفتید دکتر خدارحمی؟

نه هنوز وقت گرفتم می‌خوام برم همونجا ،راستی برای آزمایش آزمایشگاه رازی خوبه ؟

آزمایشگاه کیمیا خیلی خوبه من زمان بارداری کل آزمایشگاه هامو اونجا انجام میدادم

نه هنوز وقت گرفتم می‌خوام برم همونجا ،راستی برای آزمایش آزمایشگاه رازی خوبه ؟

عزیزم رفتی سونوگرافی 

خوب بود همه چی؟

😅من حس میکردم دیر میگذره ولی انگار واقعا دیر میگذره نه هنوز دوازده هفتم پر نکردم 🤣🤣

عزیزم سلامت باشی هر وقت سوالی داشتی بگو بهم حتما

قربانت ،تازه اول راهم حالا حالا قراره مزاحمت ایجاد کنم براتون😅😅ممنونم از راهنماییتون🌹❤️

حتما منو یادت باشه و بهم بگو هرسوالی که هروقت داشتی