2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم تو ۱۸ سالگی دچار شدم 

فیزیوتراپی ۵ جلسه رفتم خوب شد 

ولی گفته بودن ۱۰ جلسه 

خودتو تقویت کن 

دکترم به من گفت ضعیف شدی البته من یه فشار عصبی شدید بهم اومد تو خواب اینجوری شدم

من خودم تو ۱۸ سالگی دچار شدم فیزیوتراپی ۵ جلسه رفتم خوب شد ولی گفته بودن ۱۰ جلسه خودتو تقویت کن دکتر ...

لبت ج نموند؟ چشمت کامل بسته میشه هیچی ازش نموند توروخدا بگو حالم بده

عزیزم الان خوندم تو نت راجع بهش

خدا کمکت کنه

نوشته بود موقتیه. از اخبار دور باش سعی کن محیط دورتو آروم کنی

من خودم نقص ایمنی دارم برای حرکتم. کلا اخبار نمی‌بینم. از هر محیطی که تنش داشته باشه دوری می‌کنم

نمی‌دونم تغذیه ی خاصی نیاز داره بیماریت یا نه

ولی اصلا تسلیم ناامیدی نشو

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

عزیزم الان خوندم تو نت راجع بهشخدا کمکت کنهنوشته بود موقتیه. از اخبار دور باش سعی کن محیط دورتو آروم ...

خیلی بده تو اوج جونی اینجوری بشی همش گریه میکنم برام دعا کن خوب بشم از طندگی زندگی افتادم

خیلی بده تو اوج جونی اینجوری بشی همش گریه میکنم برام دعا کن خوب بشم از طندگی زندگی افتادم

خوب میشی عزیزم ان‌شاءالله. موقتیه. فیزیوتراپیاتو کامل برو💝

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

من خودم تو ۱۸ سالگی دچار شدم فیزیوتراپی ۵ جلسه رفتم خوب شد ولی گفته بودن ۱۰ جلسه خودتو تقویت کن دکتر ...

عزیزم میشه جوابمو بدی؟ 

دکتر مغز و اعصاب هم رفتین یا ن. دارویی بهتون دادن یا فقط فیزیوتراپی رفتین

لبت ج نموند؟ چشمت کامل بسته میشه هیچی ازش نموند توروخدا بگو حالم بده

نه به طور کلی برطرف شد 

خیالت راحت باشه اوکی میشه 

ماساژ خیلی تاثیر داره 

بگو یکی صورتتو ماساز بده 

چسب نواری رو به صورت ضربدری بزن روی گونه که از کار افتاده از عقب بکش فیزیوتراپی هاتو برو 

بهم کورتون دادن من نخوردم ولی 

فقط تقویتی خوردم 

عزیزم میشه جوابمو بدی؟ دکتر مغز و اعصاب هم رفتین یا ن. دارویی بهتون دادن یا فقط فیزیوتراپی رفتین

فیزیوتراپی رفتم 

ده تا دکتر رفتم 

همه کورتون تجویز میکردن به جز یکی گفت برای ضعف بدنه 

نوروبین و ویتامین ب نوشت برام اونا رو خوردم خیلی یادم نیست ولی ماساژ و این کارا رو کردم تا خوب شد