2777
2789
عنوان

بابام بهم گفت بچه هات خیلی قلدرن و...

3525 بازدید | 106 پست

سلام

هرچی من سعی میکنم اینا آروم باشن واهل دعوانباشن موقع بحث،منطقی باشن شوهرم میگه هرکی بهتون زورگفت شمادوبرابرزوربگید..هرکی زدتون‌شما دوبرابربزنین

هفته پیش رفتن استخر یه بچه پسرمو هل داده اونم هولش داده بدتر،خورده زمین دستش کبودشده بچه

شوهروپسربزرگمم بودن تازه اونجا😐

حالامن اومدن خونه کلی دعوای پسرم کردم شوهرم میگه تونمیخاداینارو بدبخت توسری خورباربیاری این دوره بایدپرروباشن،همه گرگ هستن تو توی خونه ای نمیدونی چه خبره!!حتی میفرستادتشون تابستون کلاس کاراته 

چن ماه پیش رفتم مدرسش گفتن توی مدرسه  پسرکوچیکم گاهی کتک میزنه توی دعواها😔

عصری هم مهمونی بودم خونه بابام اینا  بازتوی بازی بابچه ها اینا زود میخان مقابله به مثل کنن یکی ازبچه هارو زد مادربچه که دخترعمم هست گفت ازتوبعیده این بچت انقدرهاره😢

خیلی دلم شکست بعدم که رفتن بابام اومدگفت این تربیت بچه خوب نیستا چرااینجوری شدن چراقلدرن..نمیتونمم بگم مشکل ازکجاست😐

خب چیکارش کنم وقتی باباشون اینجوری میگه وتشویقشون میکنه😢

خونه که نیس اینجا رینگ بُکس و تشک کشتیه😑

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای به شوهرت بگو کوتاه بیا ناموسن 

یه عمری خودت قلدر بازی دراوردی حالا هم بچه هات😣

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕

اصلا این روش تربیت بچه درست نیس. بچه ت پرخاشگر میمونه تا همیشه. به شوهرت بگو باهم برین پیش یه روانشناس کودک تا هم شوهرتو توجیه کنه هم راهنماییتون بکنه

کتاب بخوانید و برقصید. این دو هیچگاه به کسی آسیب نمیرسانند. ولتر😍😍😍😘😗🐵🐒🐕🐩🐃🐗🐃🐽🐷🐥🐣
وای به شوهرت بگو کوتاه بیا ناموسن  یه عمری خودت قلدر بازی دراوردی حالا هم بچه هات😣

چی بگم والا

ایناهم آخرش میشن مثل خودش😭😭

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

واقعا باهاشون منطقی صحبت کن

اگر الان توجیه نشن تو زندگی شخصی هم همین طور خواهند بود و ممکنه کار دست خودشون و بقیه بدن.. 😕

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
چی بگم والا ایناهم آخرش میشن مثل خودش😭😭

تو که گفتی کرک و پرش ریخته

عی بابا

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕
مهشید گلی خوب بقیه میزنن اینا هم دفاع میکنن بشینن نیگا کنن خووووو

نه عزیزم ولی خب مثلا میتونه بره به مدیربگه 

یانهایت مث خودبچه بزنن اینا دیگه یادگرفتن کوتاه نیان