2777
2789
عنوان

بابام بهم گفت بچه هات خیلی قلدرن و...

| مشاهده متن کامل بحث + 3525 بازدید | 106 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دست این آقای بانی😡

خیلی دلم میخواد یه روز خدمتشون برسم 

عرض دارم 😬👊👊

😂

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚

خدایی نکرده یه دفعه یکیو هل میدن سرش میخوره به یه جایی باید راه بیافتین دنبال رضایت!!!بچه باید بهش کنترل خشم یاد بدین نه دعوا!!زدن و قلدر بازی رو همه بلدن!!

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  

اینکه بچه از حق خودش بتونه دفاع کنه واقعا خوبه اما این حرکات با دفاع کردن از حق فرق داره بهت حق میدم ناراحت باشی عزیزم

باید همسرت رو با خودت همسو کنی اگرنه روز به روز بدتر مشه 

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
تو که گفتی کرک و پرش ریخته عی بابا

خخخخ

حالافک کن چی بوده که الان ریخته شدش اینه😓😢

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
نه عزیزم ولی خب مثلا میتونه بره به مدیربگه  یانهایت مث خودبچه بزنن اینا دیگه یادگرفتن کوتاه نی ...

اره دیگه یاد گرفتن.مگه اینکه هی بهشون بگی که تکرار نکنن

خدیا دلم ی معجزه بزرگ میخواد.....یا امام رضا (ع) خودت ضامن دل منم باش😍😍
خخخخ حالافک کن چی بوده که الان ریخته شدش اینه😓😢

😂😂😂😂

وای خدای من 

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕

عزیزم وقتی قلدری هست قلدرتریم هست. دست بالای دست زیاده. عیب نداره کلاس کاراته برن ولی نباید خشن بار بیان. پسرم هستن فردا پس فردا بخوان هی دعوا کنن شاید یکی پیدا شد با چاقو زد یا بهتر از اینا بود. بهتره یاد بگیرن تا کسی باهاشون کاری نداره کاری نداشته باشن. اگه بزنن یکیو  بکشن برن زندان تا اخر عمر بدبخت شن خوبه؟؟!  خشونت با عرضه داشتن فرق داره 

نکنید اینکارو فردا که بزرگ شن هم تو روتون وایمیستن هم تو زندگی مشترک به مشکل میخورن۰ با اعتماد به نفس بارشون بیارین نه قلدر

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!