2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند روز تخیر داشتی

شماهم خط میبینی ؟ منکه دیدم ، خودم ۴ سالو ۲ ماهه تو حسرت یه خط دومم هرکی یو میبینم مثبت شده انقدر خوشحال میشم که نگو چون احساس میکنم دو خطه شدنش سخته و مال هرکی میشه سختی بزرگی رو پشت سر گذاشته

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ازته دل میخوام باردار باشی و بیای بگی مثبت شد آزمایشت

الهی آمین عزیزم خدا از زبونت بشنوه به همه گفتم برام دعا کنن چه کسایی رو که میشناسم چه نمیشناسم محتاج دعاهاتون هستم توروخدا برام دعا کن😘 انشالله مال شما هم مثبت که هست سلامت باشه و سالم بغل بگیریش😘 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شماهم خط میبینی ؟ منکه دیدم ، خودم ۴ سالو ۲ ماهه تو حسرت یه خط دومم هرکی یو میبینم مثبت شده انقدر خو ...

انشالله زودتر باردار شی عزیزم نینی خوشگل بیاری اونوقت من که بچه نمی‌خوام دارم سکته میکنم که نکنه حامله باشم

منم میگم مثبته.. انشالله ازمایش میدی و بارداری راحت و. خوبی میگذرونی سلامت بغلشرمیگیری... میشه برا منم دعا کنی منم خیلی ساله منتظر باردار شدن هستم... خواهرانه باحس الانت و نی نی تو دلت دعام کن

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

انشالله زودتر باردار شی عزیزم نینی خوشگل بیاری اونوقت من که بچه نمی‌خوام دارم سکته میکنم که نکنه حام ...

الهی آمین عزیزم ممنون بابت دعای قشنگت😘 توکل کن به خدا انشالله هرچی مصلحتته😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40