2777
2789
شماهم خط میبینی ؟ منکه دیدم ، خودم ۴ سالو ۲ ماهه تو حسرت یه خط دومم هرکی یو میبینم مثبت شده انقدر خو ...

انشاالله به حق حضرت فاطمه زهرا شما هم باردار می‌شین بچه صحیح و سالم گیرتون میاد عزیزم برای منم دعا کنید باردار بودم سقط شد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نذر نمک خانوم فاطمه کن جواب میده انشالله

انشالله طریقه خاصی داره ؟ باید به چه تعداد داده بشه و چه زمانی بهترین وقت برای پخشش هست ؟ حاجت گرفتیم پخش میکنیم یا قبلش؟ ببخشید زیاد شد😅

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام 

استارتر عزیز ببخشید سوالمو اینجا میپرسم

اخه کسی جوابمو نمیده🥲 

خانوما میشه کمکم کنید؟🥲

من یه بار حاملگی ناموفق داشتم که تو ۱۶ هفتگی جنین سقط شد ، با دوفامد باردار شده بودم و نی‌نی پسر بود

الان پنج ماه میگذره و تو اقدامم اما نتیجه نگرفتم

میخوام بازم دوفامد استفاده کنم ، اما دلم نی نی دختر میخواد🥲 شنیدم دوفامد نی‌نی رو پسر میکنه، کسی تجربه داشته؟

سلام استارتر عزیز ببخشید سوالمو اینجا میپرسماخه کسی جوابمو نمیده🥲 خانوما میشه کمکم کنید؟🥲من یه بار ...

سلام عزیزم تجربه ندارم و فکر نکنم ربطی داشته باشه حداقل از نظر علمی ثابت شده نیست انشالله اینسری خدا بهتون فرزند سالم بده جنسیت مهم نیست حداقل بخاطر رنج و زحمتی که متحمل میشید با هر جنسی که هست بخاطر زحماتتون صحیح و سالم ۹ ماه رو بگذرونید و بغلش کنید

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40