2777
2789

خانوما میشه کمکم کنید؟

من یه بار حاملگی ناموفق داشتم که تو ۱۶ هفتگی جنین سقط شد ، با دوفامد باردار شده بودم و نی‌نی پسر بود

الان پنج ماه میگذره و تو اقدامم اما نتیجه نگرفتم

میخوام بازم دوفامد استفاده کنم ، اما دلم نی نی دختر میخواد🥲 شنیدم دوفامد نی‌نی رو پسر میکنه، کسی تجربه داشته؟

اگه اینقدر دلت پسر میخواد آی وی اف کن اونجوری مطمئنا پسر دار میشی من خودم تو پیج یه خانم دکتره دیدم میگفت با آی وی اف تعیین جنسیت ۱۰۰ درصدیه خودمم واسه یه موضوع دیگه ای پیشش ویزیت آنلاین داشتم خیلی با حوصله و خوب بودن حالا اگه خواستی اسمش مریم السادات شریفیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اینقدر دلت پسر میخواد آی وی اف کن اونجوری مطمئنا پسر دار میشی من خودم تو پیج یه خانم دکتره دیدم ...

عزیزم من دختر میخوام ولی پسر هم شد اشکالی نداره و هدیه خداست، اما میخوام تا جایی که در توانمه تلاشمو بکنم، ولی باز هرچه پیش آید خوش آید

عزیزم من دختر میخوام ولی پسر هم شد اشکالی نداره و هدیه خداست، اما میخوام تا جایی که در توانمه تلاشمو ...

درستشم همینه سلامتی اولیته ولی خب بعضیا براشون مهمه من خودم یه بار رفته بودم مطب یه خانم دکتری دیدم مریضش و شوهره دارن باهم گریه فکر کردم اتفاق بدی افتاده ولی از منشیه که پرسیدم گفت اینا چندسال بود نازایی داشتم الان خانم دکتر بهشون گفته باردارن باورت نمیشه بغض کردم از خوشحالیشون

درستشم همینه سلامتی اولیته ولی خب بعضیا براشون مهمه من خودم یه بار رفته بودم مطب یه خانم دکتری دیدم ...

درسته واقعا مهمترین چیز اینه بچه سالم باشه، من که از حکمت خدا خبر ندارم شاید اصلا جنسیتی که میخام در صلاحم نباشه، اما میخوام یکم خوراکی و ... امتحان کنم ، بعد اقدام کنم ، ولی هچنان توکلم بخداست و هرچی بده راضیم