2777
2789

به نظر من فقط ژن مهمه روتین پوستی زیاد تاثیری نداره اصلا انگار به عمق پوست نفوذ نمیکنه و اینکه فکر میکنیم پوست ما با داشتن روتین پوستی داره بهتر میشه فقط تلقین های ذهنیه همین 

الان من پیج یه دختر افغان دارم که با یه مرد ایرانی ازدواج کرده دختره به شدت پوست خوب و شفاف و شیشه ای داره بهش پیام دادم گفتم کرم چی میزنی اینقدر پوستت خوبه ؟ گفت شبها آرایشم پاک میکنم و مرطوب کننده میزنم همین 

اون وقت من با هزار قلم سرم ویتامین سی و سرم رتینول و سرم آربوتین و کرم ضد جوش بازم پوستم تعریفی نیست ای خدا 

من که دیگه فقط پولامو جمع میکنم طلا میخرم این چیزها دروغه و تجارت تبلیغاتی هست همین 

امان از روزی که گدا معتبر شود   

منم همین تجربه رو داشتم پرسیدم گفت هیچی تازه ضایعم شدم 

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

گاهیم‌ مشکل درونیه‌ یعنی باید با دارو درمان بشی شاید کبد چرب شاید تنظیم نبودن هورمانو‌‌....

لطفا هر جا واستون ارزش قائل نبودن،هرجا بودن یا نبودنتون فرقے نداشت، هر جا حالتون خوب نبود،هر جا حس ڪردین جایے ندارید، چہ تو دل یہ شخص؛ چہ تو یہ رابطہ ے عادی؛ یا اصلا هرجا..!براے خودتون ارزش قائل شید و اونجا رو ترڪ ڪنید بہ قول سعید صاحب علم ڪہ میگه:"هر جا هوا مطابق میلت نشد، برو !فرق تو با درخت ؛ همین پاے رفتن است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله ژن تاثیر خییییلی بیشتری داره

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

بله ژن تاثیر خییییلی بیشتری داره

بخدا پوست دختره به شدت شیشه ای و قشنگ روتین پوستی درست و حسابی هم نداره من متوجه شدم فقط ژن مهمه 

تازه فهمیدی گلم .روتین فقط صورتت بشور تمیز شه‌ و یه مرطوب کننده بزن خشک نشه ،بقیه الکیه به خدا .تاز ...

خوب من کسی بودم که دائم سرم و کرم و کوفت و زهر مار میزدم بعد میبینم اونایی که پوست خوب دارن که کرم نمیزنن ژنشون جوری هست که دوستشون خوبه 

دقیقا نظر منم همینه 

خاله من ۴۰ سالشه اصلا نمبدونه صدآفتاب چیه چه برسه چیزای دیگ 

پوستش عالیه بدون چروک صاف و سفید لپ گلی هزار ماشالله...

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩