2777
2789
چه راه برگشتی اون نامزدی هست نه عقد

عقدم اگه دختر باشی کارت راحت تره

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون تا نرید زیر یه سقف معلوم نمیشه طرف واقعا کیه...در ثانی اگه خدایی نکرده کار قبل عروسی بهم بخوره..فکر کردی مردا زیر بارش میرن...

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹

خونه دیگران زشته این کار

و جذابیت برای مراسم عروسی از بین میره 

بارداری در این دوران هم خیلی ناپسنده

و در صورت جدایی زن متضرر میشه.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

دوران عقد بیشتر واس اشنایی اگ نتونستی باهاش بسازی چی بدبخت شدی رفته دختریتم رفته و اینک مرد دیگ تلاشی نمیکنه واسه عروسی گرفتن میگ من ک بدسش اوردم من یکسالو نیم عقد بودم نزاشتم دسش از اون نظر بهم بخوره از راها دیگ رابطه داشتیم

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

اخه دوران عقد که فقط برای عشق و عاشقی و رابطه و مهمونی نیست 

برای سبک سنگین کردن و شناخت طرف مقابل و خانواده اش و عادت هاشون و محک زدن میزان تطابق و تفاهم هست 

وقتی رابطه کامل اتفاق میفته وابستگی اونقدر میشه که طرف خانم  اصلا شناخت رو فراموش میکنه و میره تو هپروت!!!تازه فشارعرف و غیره هم هست که مجبورشون میکنه وارد زندگی بشن که شاید مناسبشون نباشه

طرف خسیسه خانواده اش بی فرهنگ و بددهن هستن یا بچه ننه ست یا بیکاره یا الکلی یا زیادی مجردی میپره یا بی مسیولیته چرا باید باهاش زیر یک سقف رفت !!!

البته این نظر شخصی منه

حال متکلم از کلامش پیداست
تو اگه روانشناس بودی خودت میفهمیدی😏

ببین گلم من روانشناسم خیلیم خوب میفهمم شمام باطعنه و لوس بازی حرف نزن اینجام اسمش تبادل نظره میخواستم به عنوان روانشناس دیدگاه و فکر دیگرانو بدونم اوکی شد؟؟؟؟

توپ تانک فشفشه   بقیشو نمیگم شرنشه  

جدی یعنی اکثرشماها دوران عقد رابطه نداره😐😐😐😐😐

دوران آشنایی مال قبل ازعقده دیگه وقتی اسم بره توشناسنامه مال هم دیگه ان....بقیش حرفه

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤