2777
2789

مهربونه دست و دلبازه خسیس نیس چی بپوشم چیکار کنم کجا برم کاری نداره تا لنگ ظهر میخوابم خونه مرتبه یا نه غذا اماده هس یا نه کاری به این چیزا نداره هر هفته بخوام تفریح و گردش منو میبره دوسم داره دوسش دارم فقط از من ۲۰ سال بزرگتره ولی ظاهرش خیلی کمتر میخوره کلا ازنظر ظاهری و خصوصیات اخلاقی بهم میخوریم ولی یه ازدواج ناموفق داشته که هزار درصد میدونم دختره گولش زده بود از شوهرم ۱۰ سال بزرگتر بوده و نگفته بوده بهش و سالها درگیر طلاق دادنش بوده و دوس داشتنی در کار نبوده از اون ازدواج یه بچه داره که اصلا قبول نداره بچشه چون میگه زنه بچه دار شدنش هم با دوز و کلک شد من نمیخواسم هیچ حسی بهش ندارم چون زنه رو دوس نداشتم بچه ای که از اون زنه هس رو هم نمیخوام موقع ازدواجمون یه چیزایی رو دروغ گفته بهم مثلا گفته بود مدت کوتاهی باهم بودن ولی بعدا فهمیدم چندین سال بوده و اینکه گفته بود هیچ وقت اون بچه رو نمیخواسه ولی بعدا متوجه شدم تا سن ۴ ۵ سالگی بچه محبت میکرده  بارها بهش گفتم اگه حسی به اون بچه داری من راهمو جدا میکنم چون نمیخوام بین رابطه پدرو فرزندی باشم ولی میگه چه توباشی چه نباشی من نمیخوامش الان اصلا هیچ ارتباطی باهم ندارن قبل ازدواجمونم چندین سال اون بچه نبود ولی بعد ازدواجمون بلافاصله پیداش شد خواستن با اون زنه که مادرش میشه زندگیمو خراب کنن تا حدودی تونسن زنه همه جا گفته بوده کاری میکنم یه سالم نکشه ازدواجشون ما الان دوساله ازدواج کردیم...الان مشکلم گذشتشه وازدواجش اذیتم میکنه خودم دختر بودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی دوست داره احساس کمبود نداری بزار به بچش برسه

یعنی چی بچه رو نمبخاد اون بچه چه گناهی داره

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️            ╰⊱♥⊱╮ღ꧁   حسبے اللـہ و نعم الوکیل (((((:╭⊱♥≺         

چون ازدواج کردی باید منطقی تر تصمیم بگیری ، اگه فقط مشکل گذشته س و الان همه چیز اوکی هست نه منطقی نیست جدا بشی.

تو حساس شدی

مگر اینکه الان شوهرت رفتارش غیر قابل تحمل باشه

وقتی دوستم داره اخلاقشم خوبه میموندم.........................بچشم برای خودم بزرگ نمیکردم .........بالاخره بچشه و بهش حس داره......اون زنه هم گورباباش خودش گذاشته رفته الان میخواد چیکار کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

قبل ازدواج باید احتمالات در نظر می‌گرفتی نه الان من جان بودم وقتی خودش همه جوره خوبه جدا نمیشدم

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

جدا نمیشم و مانع پدر و فرزندی هم نمیشم

من همین حرفو به همسرم زدم خودش میگه نمیخوامش چه تو باشی چه نباشی مهرش تو دلم نیس چون بچه اون زنه هسش الان اون بچه فقط ۹ سال ازم کوچیکتره قبل ازدواجمون اصلا تو زندگی همسرم نبوده بعد ازدواجمون پیداش شده 

این آقا هیچ وقت تا آخر عمر بچه شو ول نخواهد کرد 

زمانی کع بچش ازدواج کنه باید جهاز بدید یا براش مسکن فراهم کنه بزرگ بشه خرج های دانشگاه ..

نوجوان بشه تو خیابون مشکلی پیش بیاد همش بر عهده پدره 

پس از الان یا بپذیر یا...