2777
2789
عنوان

از همچین ادمی جدا میشین یا ادامه میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 35 پست
عزیزم همه اینایی که گفتیو فعلا ولش دوسش داری

دوسش دارم ولی میدونین چیه اینکه یه چیزایی رو دروغ گفته اذیتم میکنه مثلا سالها قبل ازدواجمون از اون بچه خبری نبوده بلافاصله بعد ازدواجمون پیداش شده همسرم ازرو دلسوزی میگه جوابشو دادم نمیدونسم قصد خودشو مادرش خراب کردنه زندگیم بوده اینا اذیتم میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسش دارم ولی میدونین چیه اینکه یه چیزایی رو دروغ گفته اذیتم میکنه مثلا سالها قبل ازدواجمون از اون ب ...

اگه دوسش داری بساز اگرم نداری .دیگه بحث اینام نباشه من طلاق پیشنهاد میدم

وقتی دوستم داره اخلاقشم خوبه میموندم.........................بچشم برای خودم بزرگ نمیکردم .........با ...

عزیزم متوجه نشدین چی گفتم زنه ۱۰ سال از شوهرم بزرگتر بوده به همسرم نگفته بوده کنارشم کلی دروغ گفته بوده شوهرم حتی میگه بچه دارشدنشم با دوز کلک بوده برا همین هیچ حسی به اون بچه نداره چون میگه اون زنه زو نمیخواستم هیچ وقت بچه ای که ازاون زن هم باشه نمیخوام سالها قبل ازدواجموم اون بچه نبودخ بلافاصله بعد ازدواج پیداش شده به قصد خراب کردنه زندگیم شوهرمم از رو دلسوزی جواب داده میگه نمیدونسم قصدشون چیه به من گفته بود اول ازدواج سالهاس خبری ازش ندارم  پیداش بشه هم نمخوامش ولی بعد ازدواج  جوابشو داده 

ینی شناسنامه زن رو ندیده ک نفهمیده بزرگتر

زنه گفته بوده سنم تو شناسنامه ماله یه خواهرم بوده که فوت کرده قبلا انگار از این کارا زیاد میکردن همسرمم باور کرده موقع طلاق تو دادگاه زنیکه گفته حلال کن دروغ گفتم ۱۰ سال بزرگترم

تو ک گفتی دلیل طلاقشون دروغی بوده ک راجب سنش گفته

کلا همه چی رو دروغ گفته بوده از سنش بگیر تا همه چی زنه تو شهر کوچیک بوده مادر شوهرم میگه همچین در عرض یه روز همه چی رو تموم کردن عقد و فلان شد انگار مارو جادو اینا کرده بودن

چون ازدواج کردی باید منطقی تر تصمیم بگیری ، اگه فقط مشکل گذشته س و الان همه چیز اوکی هست نه منطقی نی ...

عزیزم من وقتی با همسرم ازدواج کردم اون بچه سالها تو زندگیش نبوده همسرم گف کلا نیس تو زندگیم ولی بعد ازدواجمون پیداش شده همسرمم از رو دلسوزی جوابشو داده ولی قصد مادرو بچه فقط خراب کردنه زندگیم بوده من مشکلم اینه پیداش شده بود چرا به من نگف چرا با نگفتنش به من به هدفی که اونا داشتن یعنی خراب کردنه زندگیمون کمک کرده

قبل ازدواج باید احتمالات در نظر می‌گرفتی نه الان من جان بودم وقتی خودش همه جوره خوبه جدا نمیشدم

خودش همه جوره خوبه ولی چون سالها قبل ازدواجمون اون بچه تو زندگیش نبوده بعد ازدواح پیداش شده به قصد خراب کردنه زندگیم همسرم به من نگفته و از رو دلسوزی میگه جواب میدادم نمیدونسم هدفشون چیه مشکلم اینه چرا پیداش شده بود به من نگف چرا به هدفی که اونا داشتن با نگفتن و پنهون کاری ازم کمک کرده

این آقا هیچ وقت تا آخر عمر بچه شو ول نخواهد کرد زمانی کع بچش ازدواج کنه باید جهاز بدید یا براش مسکن ...

همسرم سالها نو زندگیش نبوده زنه گفته بوده بچه رو خودم ورمیدارم دور و ورش نباش ولی بعد ازدواج پیداشون شده قصدشون هم گفتم زنه گفته فقط میخوام زندگیشونو خراب کنم اون بچه الان دانشگاه میره ولی همسرم نقشی تو زندگیش نداره مشکلم الان اینه چرا وقتی ازدواج میکردیم سالها تو زندگیش نبوده ولی بعد ازدواج پیداش شده که قصدشم مشخصه چی بوده همسرم با پنهون کاری کمکشون کرده علتشو میپرسم میگع فقط دلم سوخت