2777
2789
عنوان

بچه ها من قهرم خونه پدرمم چه کنم

654 بازدید | 24 پست

من اومده بودم سر به اقام بزنم البته به حالت قهر رفته بودم قرار نبود بمونم بخاطر اراجیف خواهر شوهرم البته که من هم جوابش دادم زنگ زده پدرش گه اره عروست این حرفارو زده بعدش به شوهرم گفته شوهرم گفته نیا فعلا و یه جنگ دعواشده اونجا منم خونه پدرم همشم بخاطر بی تدبیری شوهرمه 

چه کار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امان از قوم شوهر ...خدایا یبارم شده گلچین نکن اینهمه داری آدمای خوب و بدرد بخور رو میبری پیش خودت یه چنتا هم از این بدا ببر بزار ملت نفس بکشن ..

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

خب راست میگه یکی دوروز بمون

خوب که توی سروکله هم زدن وآتیش خوابید میاددنبالت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

بهتربود قهرنمیکردی... خاهرشوهرت به نفع خودش حرفایی. میزنه که خوب نیس... 

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

آقام😆😆😆

اشکال نداره ی دو روز واستا هم آبا از آسیاب بیوفته هم شوهرت فک کنه خیلی به حرفشی...

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
آقام😆😆😆 اشکال نداره ی دو روز واستا هم آبا از آسیاب بیوفته هم شوهرت فک کنه خیلی به حرفشی...

میترسم تو گوش شوهرم بخونن البته میخوام نباشه همچین مردی خدایا خودت یه نظری بکن به زندگیم