2777
2789
عنوان

شوهر پرو بگید باهاش چیکار کنم

186 بازدید | 17 پست

مامانم برا شب یلدا رفته براش یک کاپشن مارک خوب گرفته حالا از اون روز میگه من پالتو میخواستم چرا کاپشن 

باز امروز گفت هوا سرده عکس کاپشن رو بفرست ببینم فرستادم میگه خوشم نیومد ازش 

منم گفتم اوکی پس از الان برو برا خودت بخر منتظر شب چله نمون که سرما میخوری 😂 

به نظرتون چیکار کنم باهاش اینقدر ناز و کلاس داره 

مامانم ترسید با خودش بره چون خیلی گرون پسنده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخر بگو سلیقمون باب میلت نیست گفتیم خودت بری واسه خودت بخری دندون اسب پیشکشیو نمیشمورن که چقد رو می ...

خب خودش اگه بره برا خودش با پول بابای من بخره یک چیز خیلی گرون بر میداره برا همین خودمون رفتیم 

ولی خیلی پروژه 

خب خودش اگه بره برا خودش با پول بابای من بخره یک چیز خیلی گرون بر میداره برا همین خودمون رفتیم ولی خ ...

عزیزم ول کن شوهرت باپول خودش برا خودش بخره.مامانت اگه میخواد بخره برا تو بخره

خب خودش اگه بره برا خودش با پول بابای من بخره یک چیز خیلی گرون بر میداره برا همین خودمون رفتیم ولی خ ...

منظورم اینه نخرین کلا  اگه زشته بده ابروتون میره پس برین گرونترینو بخرین بدین 

لایک نکن 🤨
منظورم اینه نخرین کلا اگه زشته بده ابروتون میره پس برین گرونترینو بخرین بدین

آره احتمالا یکاری بکنم کلا بهش ندم چون همین الان اون کاپشن  کلی خواهان دآره داداشام و بابام حسابی خوششون اومد 

بوت هم می‌خواستیم بخریم که گفت من هر بوتی نمی پوشم سفارش بدین از دبی بیارن منم گفتم پس ولش کن کلا نمی‌خریم برات اونم گفت باشه چون من چیز الکی نمی پوشم دو سه تومن پولتون رو حیف نکنید