2777
2789

شوهرم درامدش خیلی کمه خیلی ماهی ۱۵میلیونم نمیشه تازه بچه کوچیک داریم

میگم من برم بعد عید دوباره پی تدریس کردن نمیزاره😐میگه تو بی فکری بچه کوچیکه نمیخوام زیر دست پیر زن بزرگ شه(مادرامونو میگه)ولی درامدیم نداره 

ماهی ۸میلیونم میره برای وام و قرعه کشی😩خسته شدم 

میخواستم برم مدرسه دوباره جامع تدریس کنم 

با مدیرش صحبت کردم گفت بعد عید بیا اون موقع بچم ۴ماهش میشه ولی شوهر میگه بچه مادر میخواد معلم نمیخواد

منم گفتم اگه میخوای نری باید ۳جا کار کنی از این وضعیت بیایم بیرون

الویت تربیت بچه هست ... اون بچه نمیگه ده سال دیگه چرا کم خوردم و کم پوشیدم؛ ولی مشکلات تربیتی تا آخر عمر دامن گیر میشه .

به جاش کار تو خونه رو امتحان کنید 

آنلاین شاپ بزنید 

ادمینی یاد بگیرید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق  با  شوهرته.

تاوان  کم درامدی  رو  تو  نباید  بدی  عزیزم.

خودتو  ب  دردسر  ننداز. بچه  داری.خونه داری.همسرداری.و...

کار بیرون  هم  میخوای  اضافه  کنی  ب  مسئولیت  هات؟

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
الویت تربیت بچه هست ... اون بچه نمیگه ده سال دیگه چرا کم خوردم و کم پوشیدم؛ ولی مشکلات تربیتی تا آخر ...

انلاین شاپ اولش سرمایه میخواد

‌کاردرمنزلم یک عالمه وقت میخواد

الا جوری شدیم که فقط به خورد بچه میدیم خودمون موندیم از عید لباس نخریدم من

حتما همین کار رو انجام بده. بچه ت که بزرگ شد اونوقت همون بهت میگه چه مادر بی فکری.

وقتت رو یه طوری تنظیم کن که کمتر بیرون بمونی. آنلاین هم تدریس کن کنارش.

موفق باشی.

بچه ارامش مالی هم نیاز دارهواقعا من خودم بچه که کنار مادرش نباشه مخالفم ولی شرایط شما نمیدونم همسر ...

کارش با باباشه واس همونه وگرنه مگه میشه از صبح بری تا ۱۰شب ۱۵میلیون نمیتونه جدا شه😑

الویت تربیت بچه هست ... اون بچه نمیگه ده سال دیگه چرا کم خوردم و کم پوشیدم؛ ولی مشکلات تربیتی تا آخر ...

همون کم پولی روی روان بچه تاثیر داره

اتفاقا‌تمام ادمایی ک الان بزرگن‌ میبینم میگن بچه بودم فلان چیزو‌خواستم نبود

فلان دوستم اسباب بازی داشت من نداشتم

خیلی کمن‌اونایی ک از شاغل بودن مادرشون ناراضی بوده باشه

اکثرا میگن مادر شاغل باعث شده بچه زودتر مستقل بشه

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.
بچه ۴ ماهه ک میخوره میخوابهسه روز در هفته هم چیزی نیست کشوهر شما بی فکرهک بچه دار شدین کلل

نخواسته بوده

اره بخدا فردا توف میکنه تو صورتمون چرا با این وضعیت منو به دنیا اوردین😑

اتفاقا هیچ هیستوری فامیلی میگیریم

از مراجعین

هیچکس نمیگه مامانم موند خونه مارو تربیت کنه

همه میگن بقیه فلان چیز و بهمان داشتن

ما نداشتیم.

💕