2777
2789
عنوان

کیا رویان تهران رفتن یه لحظه بیایید

1344 بازدید | 23 پست

کدوم دکتر زنانش خوبه ؟ که هم‌اخلاقش خوب باشه وقت بذاره هم کارش خوب باشه 

دکتر مدنی ، مریم حافظی ،پریسا مصطفایی کدوم خوبن 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

خوشبحالت که دنبال بچه دارشدنی. منم بچه دار نمیشم اما نمیرم سراغش چون دلم به شوهرم که چشم چران و هرزه خوش نیس ‌. بیخود یه آدم دیگه رو به این دنیای کثافت بااین مرد لجن که لیاقت پدربودن نداره نمیارم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبحالت که دنبال بچه دارشدنی. منم بچه دار نمیشم اما نمیرم سراغش چون دلم به شوهرم که چشم چران و هرزه ...

عزیزم هرکسی تو زندگیش یه جور مشکل داره از درون هر آدمی فقط خدا خبر داره که کی چی میکشه....ان شاالله که مشکلت حل بشه 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
من دکتر شیوا بود ،خوب بودالبته فکر کنم رویان گروهی کار میکنن پزشکا

مدنی میشناسی یا حافظی؟ 

من دکتر شیوا بود ،خوب بودالبته فکر کنم رویان گروهی کار میکنن پزشکا

نتیجه گرفتی؟؟ ببخشید شما مشکلت چی بود

مریم حافظی ماهه. من از اول پیش اون رفتم . البته من به لطف خدا طبیعی باردار شدم . حتما ژل رویال اصل ب ...

عکس رنگی هم دادی؟؟ 

مریم حافظی همون خانم میان سال صورت گرد و قد کوتاهی داره عینکی همیشه میخنده؟؟ 

بعد هربار میرفتی خودش ویزیت میکرد یا دستیارش؟ 

عکس رنگی هم دادی؟؟ مریم حافظی همون خانم میان سال صورت گرد و قد کوتاهی داره عینکی همیشه میخنده؟؟ بعد ...

آره عکسم دادم . همیشه کارشناس میبینه بعد خودش میبینه . آره همون خانم عینکی مهربونه

نه عزیزم نمی شناسم

تو رویان عکس رنگی یا هیسترو دادی؟

آره عکسم دادم . همیشه کارشناس میبینه بعد خودش میبینه . آره همون خانم عینکی مهربونه

اخه تو سایت دیدم چند نفر گفتن دکتر رو ندیدن اکثرا دستیارش بوده ... 

من نمیدونم کدوم دکتر رو انتخاب کنم خیلی سردر گمم ... روز اول با حافظی گرفته بودم ولی واسه تشکیل پرونده که رفتم مدنی برام زدن فکر کنم دستیارش بود اول دید بعد رفتم پیش کارشناس خود دکتر رو ندیدم ،،، فقط دکتر یه لحظه اومد برای پرونده یکی زود رفت ...نمیدونم الان چجوری باید دکترم رو عوض کنم

عکس رنگی درد داره؟ تو رویان با بی هوشی انجام نمیدن اگه بخوای ؟ 

تنبلی داشتی اضافه وزن هم داشتی یا نه؟

عکس رنگی رویان چجوریه؟ با بی هوشی نداره؟ 

واسه همه مینویسن؟

اصلا درد نداره خیلی ساده و راحته

من انقدر استرس دارم به خاطر این همش میگم کاش برم جای دیگه با بی هوشی انجام بدم 

اخه من یه پاپ اسمیر رو بیرون دادم عالی بود ولی تو رویان دادم افتضاح اذیت شدم

من انقدر استرس دارم به خاطر این همش میگم کاش برم جای دیگه با بی هوشی انجام بدم اخه من یه پاپ اسمیر ر ...

خدایی پاپ اسمیرم چیزی نیست بستگی به خودت داره بدنت رو رها کن شل کن نه چیز خطرناکیه نه چیز تیز و برنده ای. به نظر من اشتباهه این چیز ساده رو با بیهوشی انجام بدی اگه از نظر ذهنی و روانی اذیتی 1 ساعت قبل انجامش شربت کتوتیفن یا دیفن هیدرامین بخور گیج میشی هیچی نمیفهمی