2777
2789
عنوان

کیا رویان تهران رفتن یه لحظه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 1355 بازدید | 23 پست
خدایی پاپ اسمیرم چیزی نیست بستگی به خودت داره بدنت رو رها کن شل کن نه چیز خطرناکیه نه چیز تیز و برند ...

اخه من خیلی استرسی هستم طوری که اون روزی که نوبت دارم شبش تا صبح از استرس میلرزم خیلی استرسی هستم ... 

الان وسواسم رو دکتره نمیدونم چیکار کنم از طرفی استرس عکس رنگی رو دارم

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
من دوبار انجام دادم بدون بیهوشی ،عزیزم دردش قابل تحمله ،نگران نباشنه اضافه وزن اصلا نداشتم،البته تنب ...

واقعا انتظار سخته من خودم مشکلی ندارم همسرم مشکل داره میکروتسه انجام داده خیلی این مدت از لحاظ روحی بهم ریختم واقعا فکر نمیکردم یه روز اسیر مراکز ناباروری ها بشم 😭

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه من خیلی استرسی هستم طوری که اون روزی که نوبت دارم شبش تا صبح از استرس میلرزم خیلی استرسی هستم .. ...

ببین اصن این شرایط برات خوب نیستا . خیلی عادیه خیلی رایجه ضمن اینکه ممکنه شما هم مثل من طبیعی باردار بشی اینجوری با این استرس محاله بتونی بدنت رو برای بارداری اماده کنی آروم و منطقی به مساله نگاه کن

ببین اصن این شرایط برات خوب نیستا . خیلی عادیه خیلی رایجه ضمن اینکه ممکنه شما هم مثل من طبیعی باردار ...

اره میدونم ولی دست خودم نیست خیلی بهم ریختم ....نه عزیزم من طبیعی نمیتونم باردار بشم مگر اینکه از معجزه های محال خدا پیش بیاد...همسرم مشکل داره میکروتسه کرده تنها راهمون همینه فقط 😔

اره میدونم ولی دست خودم نیست خیلی بهم ریختم ....نه عزیزم من طبیعی نمیتونم باردار بشم مگر اینکه از مع ...

خیله خب خداروشکر که یه راهی هست. نگران نباش من کلی اونجا آدم دیدم که کارشون موفق بوده نی نی به بغل هیشه برای راهی که پیدا میشه خوشحال باش

خیله خب خداروشکر که یه راهی هست. نگران نباش من کلی اونجا آدم دیدم که کارشون موفق بوده نی نی به بغل ه ...

دعا کن برام اینم تازه احتمالش خیلی کمه 😭

سالهای اول که درگیر ناباروری شده بودم منم مدام جمله آخر کامنتت رو تکرار میکردم و غصه می خوردم ولی در ...

انتظار خیلی سخته،،،مخصوصا تو این مسیر که از لحاظ جسمی و‌روحی داغون میشه آدم 

ان شاالله دامن همه چشم انتظار ها سبز بشه 🙏

امیدوار باش اینهمه موفق بوده برای شما هم میشه شک نکن

ان شاالله هرکس تو این مسیره دست خالی برنگرده 🥺🙏