2777
2789
عنوان

بیبی چک منم مثبت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1178 بازدید | 59 پست
خوشحال شدم خیلی😍مبارکت باشه،انشاالله صحیح و سالم بغلش کنیخیلی مراقب خودت باش🌺یک روز اختلاف داریم ت ...

ممنونم عزیزم، چه خوب برات خوشحال شدم

عزیزم درخواست دوستی دادم میشه قبول کنی تا زایمان با هم باشیم از تجربیات هم استفاده کنیم😍😍😍😍

ممنونم عزیزم، چه خوب برات خوشحال شدمعزیزم درخواست دوستی دادم میشه قبول کنی تا زایمان با هم باشیم از ...

مرسی عزیزم

متقابلا منم براتون خوشحال شدم

باشه با کمال میل دوست خوبم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم برای آی وی اف چرا با سارا داووی ادامه ندادید؟من موندم برم پیش شمالی یا داوودی؟

سلام عزیزم، اتفاقا خیلی مهربون بود، مطبش نسبت به دکتر شمالی خیلی کوچیکه و تعداد مراجعه کننده های بسیار زیاد، اتفاقا بیشتر از دکتر شمالی برای بیمار وقت میذازه، ولی من حسم به دکتر شمالی بهتر بود و کلی از اطرافیانم زیر نظرشون بچه دار شدن، علم شون بهتره

سلام عزیزم، اتفاقا خیلی مهربون بود، مطبش نسبت به دکتر شمالی خیلی کوچیکه و تعداد مراجعه کننده های بسی ...

من برا بارداری به نظرت برم پیش شمالی یا داوودی؟ هر دکتری رفتم فقط امپول داده با لتروزول ولی من فولی هام به صورت طبیعی خودش خوبه 

سلام عزیزم خوبید میشه بگید که چطور پیش دکتر شمالی نوبت بگیرم من هرکار کردم نتونستم نوبت بگیرم لطفا ر ...

سلام عزیزم نوبت دهی رو این شماره توی واتساپ انجام میشه

09178557600

چن روز پیش استوری کردن تو سایت دکترتو هم انجام میشه برا یه مدت کوتاه

سلام عزیزم نوبت دهی رو این شماره توی واتساپ انجام میشه09178557600چن روز پیش استوری کردن تو سایت دکتر ...

مرسی از پاسخگوییت

من پیام دادم گفتن چندماه اقدامی گفتم ۶ماه بی نتیجه

گفتن یکسال اقدام رو ما ویزیت میکنیم و نوبت ندادن

یا ابوالفضل العباس ادرکنی 🙏

مرسی از پاسخگوییتمن پیام دادم گفتن چندماه اقدامی گفتم ۶ماه بی نتیجهگفتن یکسال اقدام رو ما ویزیت میکن ...

بله باید یکسال گذشته باشه، اونوقت نابارور حساب میشی صبر کن توکل به خدا

بله باید یکسال گذشته باشه، اونوقت نابارور حساب میشی صبر کن توکل به خدا

حالتون خوبه انشاله ک بارداری بی خطری رو پشت سر بگذارید 

هزینه ای وی اف شما کلا در مجموع چقد شد؟؟؟و تو کدوم کلینیک یا بیمارستان انجام دادین؟؟از ۳۳ تخمک چندتاشون انتقال دادین؟؟

یا ابوالفضل العباس ادرکنی 🙏

حالتون خوبه انشاله ک بارداری بی خطری رو پشت سر بگذارید هزینه ای وی اف شما کلا در مجموع چقد شد؟؟؟و تو ...

ممنون عزیزم، هزینه عمل تخمک کشی با هزینه فریز تخمکام 23تومنی شد، تو بیمارستان مادر و کودک شیراز با دکتر زهرا شمالی، هزینه انتقال جنینم  3تومن شد،بعلاوه هزینه سونوگرافی و داروهامم که کلی شد در طول ای وی اف، 33تخمک دقیق یادم نیس فکر کنم 19جنین شد، دو تا بلاست بار اول انتقال دادم که گرفت، الانم یه قلو باردارم