2777
2789
عنوان

بیبی چک منم مثبت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1177 بازدید | 59 پست
استراحت و تغذیه خاصی داشتینروز چندم انتقال هست؟

من دوتا جنین بلاست پنج روزه انتقال دادم شیراز

فردا عصرشم پنج ساعت تو راه بودم تا رسیدیم شهرمون

فقط پنج روز استراحت داشتم، همه ادویه هم تو غذا میریختم استفاده کنم، دانشجو هستم، هفته دوم انتقالم دانشگاه میرم

امروز 12 روز از انتقالم میگذره

از اولین تاپیکتون با دکتر شمالی دنبالتون میکردم که ببینم نتیجه چی کیشد،خیییییلی خیییلی خوشحال شدم برات،ایشالا ب سلامتی بغلش کنی.میشه لطفا درخواست دوستی رو قبول کنی ،من هفته دیگه پیش دکتر شمالی وقت دارم وچنتا سوال دارم ازت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکه عزیزم انشاله ب سلامتی ب دنیا بیاد و کچولوت رو بغل یگیری برا منم دعا کن دارم امپولا رو میزنم برای پانکچر

دکتر گفت تخمک هات کمه و یه جوری ناامیدانه حرف زد باهام

6 ساله اقدامم

از اولین تاپیکتون با دکتر شمالی دنبالتون میکردم که ببینم نتیجه چی کیشد،خیییییلی خیییلی خوشحال شدم بر ...

فدات عزیزم

درخواستت رو پذیرفتم هر سوالی داری در خدمتم، مطمئنم شما هم نتیجه دلخواهت رو میگیری، من به دکتر ایمان دارم

مبارکه عزیزم انشاله ب سلامتی ب دنیا بیاد و کچولوت رو بغل یگیری برا منم دعا کن دارم امپولا رو میزنم ب ...

کار نشد نداره عزیزم، به خودت امید بده عزیزم، من تو مطب دکتر کسایی رو دیدم بعد از 20سال با تخمک کم باردار بودن و برا سونو تشکیل قلب می اومدن، کلی ازشون امید میگرفتم

کار نشد نداره عزیزم، به خودت امید بده عزیزم، من تو مطب دکتر کسایی رو دیدم بعد از 20سال با تخمک کم با ...

قربونت بشم مرسی از دلگرمیت عزیزم انقدر حساس شدم بخدا همین پیامتو خوندم گریه م گرفت

کار نشد نداره عزیزم، به خودت امید بده عزیزم، من تو مطب دکتر کسایی رو دیدم بعد از 20سال با تخمک کم با ...

عزیزم خیلی خوشحال شدم براتون 

مبارکتون باشه 

منم تمام تاپیکهای شما راجع به دکتر شمالی رو خوندم. ممنون میشم درخواست دوستی رو قبول کنید و ازتون راهنمایی بگیرم

کاشکی سهم من این همه عشق و دلتنگی نبود... 
از اولین تاپیکتون با دکتر شمالی دنبالتون میکردم که ببینم نتیجه چی کیشد،خیییییلی خیییلی خوشحال شدم بر ...

شما بار اوله میرید پیششون یا برا آی وی اف اقدام اولتون هست؟ 

کاشکی سهم من این همه عشق و دلتنگی نبود... 
شما بار اوله میرید پیششون یا برا آی وی اف اقدام اولتون هست؟

پروسه آی وی افم کلا از مرداد بود که دارو تقویتی گرفتم

شهریورم که عمل تخمک کشی کردم و باید یه ماه از فریز تخمکا بگذشت، در نهایت 8آبان انتقال دادم، اولین انتقالم بود

دکتر گفت با دارو نتیجه میگیری من برام سخت بود چون خونمون شیراز نبود

سلام عزیزم خوبی تو فکرت بودم اومدم تو تاپیکت 💜😍 خیلی خیلی تبریک میکم عزیزم خیلی خوشحال شدم الهی به دل خوش و سلامتی بغلشون بگیری 😍😘😘😘

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨