2777
2789
عنوان

بیبی چک منم مثبت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1177 بازدید | 59 پست
ممنون عزیزم، هزینه عمل تخمک کشی با هزینه فریز تخمکام 23تومنی شد، تو بیمارستان مادر و کودک شیراز با د ...

بیمه پایه ام تامین اجتماعی بود که ایقد هزینه کردم، دوماه بعد بیمه تکمیلی البرز 80درصد هزینه هایی که کردم رو برگردوند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم میشه بگید چطوری استراحت کردید و چه خوردید ؟ که مثبت شدید؟

سلام عزیزم والا فقط روز اول خوابیدم کامل

روز دوم ۷ساعتی توی راه بودیم رسیدیم شهرمون،بعدش تا ۱۴ روز کارای روزمرم رو میکردم،غذا میپختم ،و هر روز میرفتم درمونگاه آمپول انوکساپارین میزدم،کلا سخت نگرفتمش

همه غذا میخوردم ولی ادویه های گرم نمیزدم خصوصا ادویه کاری دکتر گفت طبعش بسیار گرمه

عزیزم من دیروز بی بی چک مدیکور زدم ۱۶ انتقال هستم کمتر ۵ دقیقه هاله صورتی اما کمرنگ افتاده بنظرتون میشه اعتماد کرد؟

بلاخره یک روز منم مادر میشم 
سلام عزیزم والا فقط روز اول خوابیدم کاملروز دوم ۷ساعتی توی راه بودیم رسیدیم شهرمون،بعدش تا ۱۴ روز کا ...

ببخشید توی مسیر اذیت نشید دست اندازها اذیت نشدید

صندلی جلو بودید یا عقب با سرعت کم رانندگی می‌کردید...

شیراز تا شهر ما بخام آهسته بریم ۷ تا۸ ساعت میشه

ببخشید توی مسیر اذیت نشید دست اندازها اذیت نشدیدصندلی جلو بودید یا عقب با سرعت کم رانندگی می‌کردید.. ...

ببخشید عزیزم زیاد سوال میپرسم

شما لکه هم دیدید .و بعد مثبت شدید علایم خاصی داشتید بی بی چک زدید ؟

ببخشید عزیزم زیاد سوال میپرسمشما لکه هم دیدید .و بعد مثبت شدید علایم خاصی داشتید بی بی چک زدید ؟

و اینکه بعد مثبت شدن پیش دکتر شمالی دوره بارداری بودید یا زیر نظر دکتر شهرستان خودتون بودید؟

ممنونم عزیزم، چه خوب برات خوشحال شدمعزیزم درخواست دوستی دادم میشه قبول کنی تا زایمان با هم باشیم از ...

داروهای انتقال اگر تموم بشه میشه همون شهرستان خرید درسته 

شهرستان ما طرف لامرد هست

داروهای انتقال اگر تموم بشه میشه همون شهرستان خرید درسته شهرستان ما طرف لامرد هست

انتقال اول تون بود درسته؟

خراش و پی آر پی که انجام ندادید؟

داروهای انتقال اگر تموم بشه میشه همون شهرستان خرید درسته شهرستان ما طرف لامرد هست

خود شیراز تهیه میکردم میبردم خیالم راحتتر بود ،اکثرا هم یخچالی بودن ،یخ میذاشتم

و اینکه بعد مثبت شدن پیش دکتر شمالی دوره بارداری بودید یا زیر نظر دکتر شهرستان خودتون بودید؟

فقط سه ماه اول چون خونریزی داشتم زیر نظرشون بودم،بعدش با داروهاشون خونریزیم قطع شد و اومدم شهر خودمون دکتر