2777
2789

بچه ها من دو تالباس دادم خیاط یکی ۳۵۰ 

یکی ۴۵۰ قرار شد بگیره 

حالا اومدیم پای حساب می‌گه چون زیپ زدم پشتش ۵۰ اضافه تر میگیرم بماند که برای دکمه ها هم ۸۵ ازم گرفت که دوخته روی لباس اونو هیچی نگفتم اما برای زیپ لباس من مدل درخواستیم هیچ تغییری نکرد ساده ی ساده ی راسته ولی چون کش خور نبود و جلو بسته از سرم نمیرفت پایین زیپ زد پشتش نکرده مدل همون بود بحث پولش نیست ولی خب احساس میکنم دبه محسوب میشه ب نظرتون حق با کیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با خیاطه

متریال مصرفی هزینه داره دیگه واضحه

ولی خب باید از ابتدا میگفت ممکنه هزینه مازاد داشته باشه.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

حق با خیاطهمتریال مصرفی هزینه داره دیگه واضحهولی خب باید از ابتدا میگفت ممکنه هزینه مازاد داشته باشه ...

هزینه خود زیپ نه اونو اصلا خودم خریدم بردم 

هزینه اینکه زیپ رو دوخته 

حق با خیاطهمتریال مصرفی هزینه داره دیگه واضحهولی خب باید از ابتدا میگفت ممکنه هزینه مازاد داشته باشه ...

گلم زیپ رو خودم خریدم میای راهنماییم کنی که اگه تغییر قیمت حق با خیاط بوده ما ب تفاوت رو بدم حق گردنم نمونه

گلم زیپ رو خودم خریدم میای راهنماییم کنی که اگه تغییر قیمت حق با خیاط بوده ما ب تفاوت رو بدم حق گردن ...

دستمزد دوخت رو بدید عزیزم

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹