2777
2789

من حدود ۶ ماه یا یک ساله به مرور شکم اوردم طوری که خودمم متوجه نشدم ولی اونقدر زیاد نیست چون قبلاً شکمم تخت بود الان رو مخمه

بعد نکته جالب این جاست من قدم ۱۷۳-۱۷۴ با وزن ۵۰ 

بشدت لاغر و سایز لباسمم همیشه شماره ۱ مانکنه (۳۸)

حتی ۵ کیلو کمبود وزن هم دارم 

الان من بخوام ورزش سنگین کنم که شکمم لاغر شده که دوباره ازین لاغرتر نشم ؟

مشکل چیه ؟ چه دکتری برم ؟

کارشناس تغذیه؟ باشگاه ؟ دکتر گوارش برای یبوست و نفخ؟ دکتر زنان شاید به خاطر تنبلی و اینا ؟

دقیقا چه دکتری ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ورزش داری طی روز؟ غذات چند وعده اس مثلا ی وعده میخوری کلا درروز؟

ازوزنت راضی یاچن دوس داشتی باشی

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

سونو جدیدا دادم

پس مشکلی نداری 

ورزش کن درازنشست وتغذیه تواصلاح کن مثلا غذای نفاخ وسردی کمتر بخور 

یا شیرینی مثلا شاید وزنتو زیاد نکنه ولی شکم میاره نوشابه همینطور یا شام برنج خوردن

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ورزش داری طی روز؟ غذات چند وعده اس مثلا ی وعده میخوری کلا درروز؟ازوزنت راضی یاچن دوس داشتی باشی

نه متأسفانه تحرکم کمه 

۳ وعده اصلی در روز رو میخورم میان وعده میوه و کیک هم هر وقت احساس گرسنگی کنم میخورم

خودم آره راضیم حالا ۵۵ هم خوبه اما دکترا میگن وزن نرمال برات حداقل ۶۰-۶۵ هست 

یا گوارش یا زنان باید سونو و آزمایش بدی در نهایت خودشون میگن مشکلت به کدوم دکتر مربوطه

سونو جدیدا دادم 

به خاطر عمل کیست تخمدان 

من خودم فکر میکردم چون کیستم بزرگه به خاطر اونه الان کیستمم عمل کردم فقط یه کوچولو نامحسوس کمتر شده بازم هست 

من شکم قبلیمو می‌خوام آخه من مجردم ‌نه بارداری داشتم نه زایمانی نباید با این لاغری شکم داشته باشم حتی یذره

نه متأسفانه تحرکم کمه ۳ وعده اصلی در روز رو میخورم میان وعده میوه و کیک هم هر وقت احساس گرسنگی کنم م ...

همه چی ام میخوری املاغری جالبه

باشه ولی باید در نظر داشته باشی بالاتنه قشنگ قراره تخت بشه مشکلی نداری ؟😂💔

خخخخ همین الانمم تخته  بازوهای ظریف و کمر بشدت باریک رودوس دارم تووزن تو

بآاینکه الان ۶۷ کیلوام شکم ندارم

همه چی ام میخوری املاغری جالبه

آره ژنتیکیه فکر میکنم 

چون خواهر برادرمم لاغرن همشون 

مخصوصا خواهر بزرگم ماشالا یه قابلمه جلوش می‌زاره تا ته میخوره همه چی میخوره بد غذا هم نیست 

و خیلی لاغره همه فکر میکنن از نخوردن لاغره نمیدونن این جا داره مارو هم بخوره😭😂

آره ژنتیکیه فکر میکنم چون خواهر برادرمم لاغرن همشون مخصوصا خواهر بزرگم ماشالا یه قابلمه جلوش می‌زاره ...

خخخخخ

باز خوبه بدن من یجوریه ک ازمجردی تاالان این همه سال وزنم ثابته