2777
2789
عنوان

دانشجو ها کمک

55 بازدید | 4 پست

دوستان درس پیش نیاز رو اگه پاس نشیم هیچ جوری نمیشه درس های بعدیشو برداشت؟ پس اینایی که مثلا ترم ۶-۷ هستن و تازه این ترم میان میشینن سر کلاس شیمی ۱ و ۲ چجوری درس های بعدی رو پاس کردن؟ الان یه شیمی عمومی ۲ دارم (ترم ۳ هستم) اگه پاسش نکنم خیلییی عقب میوفتم نمیدونم چرا انقد نگرانشم میترسم نتونم امتحانشو خوب بدم چون این سه ترم هم واحد کم برداشتم همینجوریشم کلی عقب افتادم🥲🥲اصلا فکرمو درگیر کرده میخوام ترم های بعدی ۲۰ واحد بردارم که ۹ ترمه تموم کنم ولی باید بتونم همه رو پاس شم🤦🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه درسی بیوفتی میتونی ترم بعد با درسی بعدی همیناز کنی

یعنی جفتشو باهم برداری اما اگه بازهم درس پیشنیازو بیوفتی ، درس بعدی هم برات حذف میشه

در واقع انگار تو دوتاش افتادی

دچار🌿