2789

خیر قبول ندارم. چون به نظر من ترک کردن یک عادت یا در پیش گرفتن بیک رویّه یا عادت خیلی زمان برتر از ۲۱ روزه و به ماهها و سال ها زمان نیاز داره. مثل صبح زود بیدار شدن، غذاهای مفید و مغذی خوردن و برعکس اون، مطالعه، روراست بودن و دروغ نگفتن و .....

بخشی از این عادات ارثیه و با تربیت و فرهنگ و عادت های خانوادگی منتقل میشه و بعضی دیگه اکتسابیه.

اون عادت های اکتسابی باید در اثر تمرین و تکرار در شخص نهادینه بشه مثل عادت های انتسابی.

خیر قبول ندارم. چون به نظر من ترک کردن یک عادت یا در پیش گرفتن بیک رویّه یا عادت خیلی زمان برتر از ۲ ...

خودتون هم این روش ۲۱ روزه خلق عادت جدید رو امتحان کردید و نتيجه نگرفتید؟

کتاب اثر مرکب دارن هاردی رو خوندید؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خودتون هم این روش ۲۱ روزه خلق عادت جدید رو امتحان کردید و نتيجه نگرفتید؟کتاب اثر مرکب دارن هاردی رو ...

بله کتابش رو خوندم و تکنیک هاشو بلدم ولی به نظر من عوامل بیرونی زیادی در خلق یا ترک یک عادت موثره و باید تک تک اونها رو بشناسی و براشون راه حل داشته باشی.

من امتحان نکردم ولی با تجربه ای که دارم فکر می کنم بیشتر از این ها زمان می بره

بله کتابش رو خوندم و تکنیک هاشو بلدم ولی به نظر من عوامل بیرونی زیادی در خلق یا ترک یک عادت موثره و ...

من نظر قطعی راجع به مدت زمان ۲۱ روزه ندارم برای همین اینجا مطرحش کردم تا اگر کسی نتیجه گرفته از تجربیاتش برامون بگه ولی بنظرم ۲۱ روز زمان کمی برای خلق یا ترک عادت نيست و اگه مداومت داشته باشه میتونه نتيجه بده