2777
2789
عنوان

اضافه وزن

62 بازدید | 10 پست

دوستان پسرم ۴ماهش تموم شده امروز

۸کیلوئه

تغذیش با شیر خشک گیگوز هست

چیکار کنم وزنش خیلی زیاد نشه شیر خشکی نمیشناسین؟

بچه شما چندکیلو بود تو این سن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدا از الان میخوای به بچه ت رژیم بدی تو سن رشده قد میکشه وزنش به چشم نمیاد درمانگاه یا دکتر ببر ش ...

دکترش گفت حجم و دفعات شیرشو کم کن، دو روز کم کردم همش گریه میکنه گرسنه اس

از طرفی میگم دندون در بیاره و چهار دست و پا بره وزنش کم میشه

نمیدونم چیکار کنم

بچه من تو دوماهگی ۷ کیلو بود وفقط شیر خودم رو میخورد ،اشکالش چیه ،وقتی هم بزرگ شد لاغر شد .

نمیدونم والا دکتر میگه نسبت به وزن تولدش خیلی وزن گرفته شیرشو کم کن. بچم سیر نمیشه همش گریه می‌کنه دلم براش میسوزه

دکترش گفت حجم و دفعات شیرشو کم کن، دو روز کم کردم همش گریه میکنه گرسنه اساز طرفی میگم دندون در بیاره ...

نه این‌ کار رو با بچه نکن خیلیا تو بچگی تپلن 

با این کارت بچه حریص و لجباز میشه بزار 

شاید قد کشید بهتر شد 

خوب که.بچه ها وقتی غدا خوردن یا چهاردست و پا رفتن شروع میکنند لاغر میشن

جدی؟ انقد دکتر از اضافه وزن منو ترسونده شیرشو کم کردم. قبلا روزی یکبار دفه داست الان شیرشو کم کردم دفعش شده یه روز در میون

نمیدونم والا دکتر میگه نسبت به وزن تولدش خیلی وزن گرفته شیرشو کم کن. بچم سیر نمیشه همش گریه می‌کنه د ...

اینکه دائم گریه میکنه ودهنش میچرخه دلیل گرسنگی نیست ،از دل درد هست ،نوزاد وقتی دل‌درد داره دایما میخواد یه جیزی بخوره، به اندازه دوزی که روی شیر خشک زده بهش بده ،کم کم گریه هاش کم میشه .

اینکه دائم گریه میکنه ودهنش میچرخه دلیل گرسنگی نیست ،از دل درد هست ،نوزاد وقتی دل‌درد داره دایما میخ ...

اهااا ممنونم از راهنماییت

برای دل درد چیکار کنم ؟ تا حالا هیچی جز شیر نخورده