2777
2789
عنوان

تورو خدا یکم دلداریم بدید

488 بازدید | 41 پست

سلام.بچه ها کسی هست ک میتونه بگه با عصبی شدنام چ کنم.گاهی البته ب خودم حق میدم من خیلی صبورم ولی مدتیه بعد از ی سری اتفاقات خیلی حالت افسردگی بهم دست داده.عصبی میشم با کسی هم کاری ندارم فقط توخودم میریزم.امانگران بجه هامم دوتا بچه دارم ک بچه بزرگم دائما مریضه شوهرم آتشنشان ودااااائما سرکاره.درآمدمون معمولیه وخیلی چیزا وخیلی تفریحارونداریم وچون باخانواده شوهرزندگی میکنم خانوادم خیلیییی کم بهم سر میزنن.ارتباط بادوست مطلقا ندارم ودانشگاه رو بخاطر دوباربارداری پشت سر هم رها کردم.خانواده شوهرم خوبن ولی اینقدر توکارای ریز زندگیم دخالت میکنن ک حس بی استقلالی داره دیوونم میکنه.خیلی خستم واقعا ازهرچیزز ناراحت میشم.تو کمترین حرفای منوهمسرم دخالت ونظرداره مادرشوهرم ودقیقا اگه چیزیونشنوه میپرسه ک جریان چیه اینا همه عصبیم میکنن ونمیتونم چیزی ب شوهرم بگم فقط تو خودم میریزم وجدیدا حس میکنم بدنم داره از ناراحتی واسترس وعصبانیت واااااااااقعا داره تحلیل میره.ازطرفی هم بچه اونم دوتاکوچیک.واقعا اعصاب آروم میخواد.بنظرتون چکارکنم

اولین کاری که میکنی این باشه که روی شوهرت کار کنی تا خونتون رو جدا کنید

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم برا اینکه حس عصبی بودنت تشدید پیدا کرده احتمالا ویتامین b پایینه .. و اینکه اگه یه بار مادر شوهرت ازت پرسید فلان کارو چیکار کردین خیلی مختصر پاسخ بده از مختصر پاسخ دادن شروع کن و بعده ها کلا دیگه توضیح نده .. مثلا اگه گفت چخبر  با خوشرویی بگو هیچ سلامتی .. به نظرم تو فضولی کردن اونا خودتم مقصری 

خداوند مهربان من .دلم❤، به سان قبله نماستوقتی عقربه اش به سمت تو باشد،در آرامشم   ...

دفعه بعد که مادرشوهرت پرسید چی گفتید،با لبخند بگو خصوصی بود،چند بار که تکرار بشه دیگه اینکارو نمیکنه.برایه شرایط مالیتم بدون که خیلیا الان مثله شمان وکاریم جز تحمل کردن نمیشه کرد.نمیتونی خونتو جدا کنی؟

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
اولین کاری که میکنی این باشه که روی شوهرت کار کنی تا خونتون رو جدا کنید

هرکاری میکنم نمیپذیره.بعد شش سال بهش میگم واسم خونه بزار میگه نمیتونم باز میگه ی سال دیگه ثبر کن برار خودمو جمومور کنم بس ک راجب این قضایا بحث کرویم دیگه من کوتاه اومدم و دارم همه چیزو ب جون میخرم

خدایی من دقیقا میفهمم چه میگی 

چون یه چیز شبیه موقعیت شما رو گذروندم

دقیقا با اعصاب داغونم هم افسرده شده بودم

هم از طرف با بچم بد رفتاری میکردم

شوهرمم عصبی میکردم

ار ناراحتی اعصابم استخون درد شدید گرفتم که الان بهتره

هیچ کاری نمیتونی بکنی جز بیخیال بودن

یه کم رو خودت کار کن یه سری پیام برای خودت رو کاهذ بنویس یه جاهایی بزن همش ببینی

اینکه زندگی خیلی بیشتر از این مسایل مهمه

قوی باش

تو میتونی

این چیزا به خودت انرژی بده 

انشالا سپری میشه

هرکاری میکنم نمیپذیره.بعد شش سال بهش میگم واسم خونه بزار میگه نمیتونم باز میگه ی سال دیگه ثبر کن برا ...

😔😔😔😔

هیچ وقت کوتاه نیا واسه آرامش و زندگیت مهمه که جدا بشی ولی باسیاست به شوهرت بگو و بهش فشار نیار 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂