2777
2789
عنوان

قرص رهاکین

| مشاهده متن کامل بحث + 1563 بازدید | 30 پست
میگرن ندارم که. دکتر برای افسردگی داده

تنها راه دوری از افسردگی خودسازی هست باید روی خودت کارکنی قوی بشی منم داشتم چندسال پیش

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها راه دوری از افسردگی خودسازی هست باید روی خودت کارکنی قوی بشی منم داشتم چندسال پیش

کار از اون حرفا گذشته. من افکار خودکشی دارم. سرم سنگینی میکنه.صبح ک ازخواب بیدار میشم انگار ۲۰ساعت درس خوندم مغزم پره سرم سنگینه .حوصله هیچکیو ندارم خونه نشین شدم با کسی حرف نمیزنم

کار از اون حرفا گذشته. من افکار خودکشی دارم. سرم سنگینی میکنه.صبح ک ازخواب بیدار میشم انگار ۲۰ساعت د ...

دستور پاکسازی بهت بدم میتونی انجام بدی ؟

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
کار از اون حرفا گذشته. من افکار خودکشی دارم. سرم سنگینی میکنه.صبح ک ازخواب بیدار میشم انگار ۲۰ساعت د ...

به من درخواست بده چون افکار خودکشی از شیاطین هست و پاکسازی کنی خوب میشی

دکتر عمومی بود

خواهشا داردهارو نخور و برو روانپزشک یا متخصص مغز نورولوژی ..آخه رهاکبن رو چه به افسردگی . برا افسردگی سرترالین میدن .خوب شد تاپیک رو دیدم ، دکترت رو سریع عوض کن رهاکین عوارضش زیاده بیشتر برا تشنج و صرع تجویز میشه..آنزیم های کبدی رو تغییر میده

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
خواهشا داردهارو نخور و برو روانپزشک یا متخصص مغز نورولوژی ..آخه رهاکبن رو چه به افسردگی . برا افسردگ ...

اره نمیخورمش ازدیروز راجبش میخونم انگار خیلی عوارضش زیاده

رهاکین همون والپروات سدیمه که برای میگرن و تشنج میدن.دوزش چنده؟ عوارضش ریزش مو و افزایش وزن و خواب ا ...

ر

رهاکین میخوردم‌فقط هرروز چاق میشدم وافسرده میشدم ازاینور خواب الود بودم 

الان کاربامازپین میخورم دوساله براتشنجم

بروبگو عوض کنن برات قرص خوبی نیس

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

کمتر فکر کن انقدر فکر وخیال میکنی سرت شلوغه 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ررهاکین میخوردم‌فقط هرروز چاق میشدم وافسرده میشدم ازاینور خواب الود بودم الان کاربامازپین میخورم دو ...

انشالله زودتر خوب بشید عزیزم. من مشکل صرع ندارم برای میگرن تجویز کرده بود دوز پایینش رو ..الان دیگه نمی‌خورم 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
انشالله زودتر خوب بشید عزیزم. من مشکل صرع ندارم برای میگرن تجویز کرده بود دوز پایینش رو ..الان دیگه ...

ممنون گلم‌

نخوری بهتره اینچیزارو