2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 156280 بازدید | 22536 پست
اره خداروشکر😂

خیلی پیشامدا خیره بعدا متوجه میشیم 

اینم یه نمونش😂

ازگل 

کلا ارایش زیاد بهم نمیاد 

عروسی نزدیک ترین ها هم که میشه همیشه خودم در حد کرم و رژ و ریمل  ارایش میکنم فقط زلف میرم ارایشگاه 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

خیلی پیشامدا خیره بعدا متوجه میشیم اینم یه نمونش😂ازگل کلا ارایش زیاد بهم نمیاد عروسی نزدیک ترین ها ...

چون تو خودت زیبایی خانوووم🧿🌹

خواهرشوهرای منم اصلا آرایش زیاد بهشون‌نمیاد.

کوچیکه ک‌فقط رژ میزنه‌

هرسقوطی پایان‌کار نیست... باران‌را ببین،سقوطش زیباترین‌آغاز است🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون تو خودت زیبایی خانوووم🧿🌹خواهرشوهرای منم اصلا آرایش زیاد بهشون‌نمیاد.کوچیکه ک‌فقط رژ میزنه‌

😌😌😌😌

🤣🤣🤣

نگاه زیبا بین تو منو زیبا دیده 

فدات شم 

من سنم با ارایش میره بالا 🤕

عروسی برادر شوهر 

همه ارایش گرون و ویژه 

من خودم ارایش کردم 

تو فیلمش همشون میگفتن ارایش ما ماسیده و بد شده 

صورت تو بهتر هست 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

صبح بخیر ایران 🐓

اره والا میدونم کسی نیس خودم همه کار یاد گرفتم 😁

منم همین طور 

زمونه باهامون خوب تا نکرد ☹️

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

یادمه قبلا که دخترا سیبیل برنمیداشتن تو عروسی ها با دومن سیبیل و ابرو یه رژ سرخ آتشین میکشیدن 😂😂خد ...

اره اره 

با دو وجب ابرو ریمل و سایه  میزدن 

روی صورت پر مو پنکیک میزدن 

خدا رو شکررررر من اصلا آرایش نمیکردم (از ترس بابا قربت الی الله)😂😂

ولی ابرو داشتم ها  ابرو 

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

اره خیلی خوبه همسایه خوب از نعمت های خداست هنوز همسابه های مامانم با هم در ارتباطن

چقدر خوب 

خدا کنه امسال هم همین کار را انجام بدن 

توهم که ده کیلو ببر وسطشون 😂😂

جووون چه دلبری 😀

اونم موقع امتحان پایان  ترم بود 

بابام هی به مامانم میگفت از مدرسه اخراجش نکنن ،نفهمند ازدواج کرده 

ولی بعد از اینکه خواهرم زندگیش بهم خورد برگشت خونه بابا

،بابام خیلی خیلی تغییر کرده 

الان کاملا امروزی شده 

کلا غیرتش زمان من بود 😂😂😂

البته اینکه اجازه ارایش هم نداشتم بی تاثیر نیست که خداروشکر میکنم از این بابت 😂

🤝🤝🤝

منم همین طور 

ازگلی 

دختر گلت خوبه 😘

خانم توت فرنگی 🍓🍓🍓

ازگلی دختر گلت خوبه 😘خانم توت فرنگی 🍓🍓🍓

سلام عزیزم...

دخترم‌بدتر از پسرم‌‌گرفته

دیشب اصلا ن‌اون‌خوابید ن‌من...هم سرفه داشت پشت سر هم ، هم میخارید بدنش

هرکاری ک‌ب ذهنم‌میرسید واسه خارشش انجام‌دادم، آخر سر رفتم‌یکم‌جوش شیرین ریختم‌ توآب مالیدم‌رو دونه هاش ک‌خداروشکر همون‌موقع آروم‌شد.ولی کلآ دون‌دون شده طفلک😁🍓

حالا باز عصر‌میخوام‌ببرمش دکتر بانو...

😌😌😌😌🤣🤣🤣نگاه زیبا بین تو منو زیبا دیده فدات شم من سنم با ارایش میره بالا 🤕عروسی برادر شوهر هم ...

عزیزم زیبااااا🧿😁🫀، ولی من‌اینجوری نیستم آرایش بهم‌میاد، ولی خودمم اهل آرایش غلیظ اصلا نیستم.