2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 203366 بازدید | 29174 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ممنون عزیزدلم 😘😘 بتونم میام حتما

قربونت عزیزم🦋💘 

ممنون ازت قشنگم

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

عزیزدلمی

عشق منی

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

سلااام ب همگیخوبین قشنگام؟چخبرا خواهریا؟ساحل کجاست

سلامممم مرسی عزیزم سلامتیت خودت چخبر؟ 

خوبی عزیزم؟

سلامممم مرسی عزیزم سلامتیت خودت چخبر؟ خوبی عزیزم؟

منم خداروشکر ، خبر سلامتی‌گلم

امروز روزخوبی بود برام خداروشکر...میخواستم برم الان‌بیرون، ولی هوا خیلی بده.باد شدیدی میادش.

هرسقوطی پایان‌کار نیست... باران‌را ببین،سقوطش زیباترین‌آغاز است🦋

دلم یه همچین حوضی میخواد 🥺🥺

منم 😀

برم توش اب بازی

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

آهان 🙂من فک کردم نمیسازه بهم به هر حال ممنون که گفتی خانمی خیالم راحت شد

سلام زهرا جون 

من داشتم تا یکسال 

همش لکه بینی داشتم 

دیگه مجبوری برداشتم 

چند تا از اطرافیان دارن خداروشکر خوب بوده 

تا دو یا سه ماه لکه بینی طبیعیه 

دیگه بدن بهش عادت میکنه 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

سلام خوشکلم 😄👋

خوبی 

این کاربریت  حس خوبی داره 😁

مخلصیم🫡

فدات بانو😘

منم 😀برم توش اب بازی

خدایا بحق این شب عزیز، خودت قسمتمون یدونه خونه حیاط دار با حوض آبی کن 

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

🔻سید بن طاووس می‌نویسد:

🔹روایت شده:

شب پانزدهم ماه ذیقعده، احدی نیست که از خدا حاجتی بخواهد، مگر آن‌که خدا حاجتش را به او عطا کند.

🔸فَقَدْ رُوِيَ أَنَّهُ لَا يَبْقَى أَحَدٌ سَأَلَ اللَّهَ فِيهَا حَاجَةً إِلَّا أَعْطَاهُ.

📚 إقبال الأعمال ج‏۱، ص۳۰۹

👈 بزرگ‌ترین حاجت عالم را فراموش نکنیم.

دخترا امشب شب مهمی هست 😍

انشالله خدای مهربون  پای تک‌تک حاجت هاتون رو امضا کنه 🤲🤲

اللهم صل علی محمد و آل محمد 

به نیت حاجت دلتون آیت الكرسی و سه مرتبه توحید میخونم 

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

سلام عزیز

خوبی خواهری 

خدا رو هزار مرتبه شکر که به روال عادی زندگی برگشتی 

خدایا بحق این شب عزیز، خودت قسمتمون یدونه خونه حیاط دار با حوض آبی کن

ان شاء الله 🤲😀

یادمه وقتی بچه بودم 

خونه بابام حوض داشتن 

نگه داریش سخت بود 

دایم جلبک می‌بست 

ولی وقتی تمیز بود خیلی خوش بود 

من کوچولو بودم نمیتونستم برم توش اب بازی☹️

داداشم حسابی اب بازی میکرد😕