2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 155596 بازدید | 22446 پست
😂😂😂والا‌ من‌همینا‌رو‌هم‌ ک‌دارم ،یادم‌نیس آخرینبار‌ چ‌سالی دیدمشون🤔😂اصلا تو‌خیابون‌ببینم آیا‌می ...

😂😂😂

شوخی میکنی 

مگه چند تا جاری داری 

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

دخترا الکلاسیکو رو‌ میبینین؟؟؟بین رئال مادرید و بارسلونافوتبالای ایران، سوتفاهمی‌بیش‌نیست...داریم‌لذ ...

ارههههه🤩😍🥰

خداییی بازی هاشون پر از هیجان هست 

من به لطف پسر کوچیکه باید فوتبال ببینم 

تازه لحظه تکرار گل رو اگه تو آشپزخونه یا جایی باشم به زور میاره جلو تلویزیون میگه ببین عجب گلی زد 😐😐😐😐

دیشب داشتم فکر میکردم تو این ۱۶ سالی از زندگیمون ما نمیدونستیم فوتبال چیه حالابه لطف  پسر مامان تو این  دو سه سال اخیر  باید داخلی و چه خارجی همه رو ببینیم 🙃🙃🙃پسر بزرگم هم کلا مخالفه فوتباله 

دائم جنگه بر سر تلویزیون 

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان صبحتون بخیر برای نماز بیدار شدم خوابم نبرد 🥺

سلام عزیزم 

صبحت بخیر سحر خیز جان 

سلام گلم صبحت بخیر قبول باشه من بعد از مدت ها ۷ ساعت کامل خوابیدم

خدا رو شکر 

راستی سلام خوشگله 

دندونات اوکی شدن 

🌸ولادت حضرت زینب مبارک🌸

در روز ولادت حضرت زینب چهارصلوات هدیه کنید:

🌼اولی به حضرت فاطمه زهرا(س) مادر مهربان حضرت زینب(س)

🌼دومی هدیه به حضرت امیرالمومنین(ع) پدر مهربان حضرت زینب(س)

🌼سومی هدیه به حضرت عبدالله بن جعفر همسر مهربان حضرت زینب(س)

🌼چهارمی هدیه به نائبةالزهرا،محدثه،عالمه غیرمعلمه،عابده آل علی ،حضرت زینب کبری(س)

انشالله بحق حضرت زینب حاجت روایی همه شیعیان امیر المومنین 💚

ارههههه🤩😍🥰خداییی بازی هاشون پر از هیجان هست من به لطف پسر کوچیکه باید فوتبال ببینم تازه لحظه تکرا ...

دمش‌گرم پسر کوچیکه👌🏻

اره‌خدایی دمشون‌گرم...

هرسقوطی پایان‌کار نیست... باران‌را ببین،سقوطش زیباترین‌آغاز است🦋

دمش‌گرم پسر کوچیکه👌🏻اره‌خدایی دمشون‌گرم...

اگه بدونی با چه ذوقی امباپه رو نشونم میده😂😂

😂😂😂شوخی میکنی مگه چند تا جاری داری

۲تا دارم بانو...ولی باخانواده همسری رابطه خوبی نداریم...

کلآ شوهرم‌تافته جدا بافتست ب لطف خدا😊

دمش‌گرم پسر کوچیکه👌🏻اره‌خدایی دمشون‌گرم...

راستی ازگل 🍓 خاله خوبه 

برادراتون چطور 

اگه بدونی با چه ذوقی امباپه رو نشونم میده😂😂

😂عزیزم، منم امباپه رو دوست دارم، خیلی محشره

پسر‌منم بشدت فوتبالیه...

اهل جیغ و هیجان نیست بر خلاف باباش، با‌کمال خونسردی میشه میبینه، بعدش درموردش صحبت‌میکنه باهامون.😂

۲تا دارم بانو...ولی باخانواده همسری رابطه خوبی نداریم...کلآ شوهرم‌تافته جدا بافتست ب لطف خدا😊

گفتم حتما خانواده پر جمعیت هستن 😂

خدا همسرت رو حفظش کنه 

راستی ازگل 🍓 خاله خوبه برادراتون چطور

اره فدات، توت‌فرنگی‌خوب شده😁، ولی تا۱۰روز ک‌دکتر گفت، نمیفرستمش...

داداشم‌خیلی درد داره، بااینکه۵روز میگذره ولی شدیدا درداش،صورتش سرش 

گفتم حتما خانواده پر جمعیت هستن 😂خدا همسرت رو حفظش کنه

خانواده شوهرم‌کلا،۷نفرن با عروسای خانواده.البته خودمو شوهرمو حساب نکردم با اونا🤭

😂عزیزم، منم امباپه رو دوست دارم، خیلی محشرهپسر‌منم بشدت فوتبالیه...اهل جیغ و هیجان نیست بر خلاف باب ...

دیشببهش گفتم وای مامان چقدر زشته امباپه

گفت مامان 🤨🤨🤨🤨

حالا برا ما انگار خودش تو میدونه عینه یه فنر جلو تلوزیون میپره 😂😂 

خودم  از این همه هیجانش خوشم میاد به خاطر همین 

اگه از زمان فوتبال با خبر باشم حتما بهش یاد آوری میکنم