2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 153454 بازدید | 22068 پست
سلام‌فاطمهانشالله بهتر باشی

الحمدالله 

نگاه کردن به گوشی سختمه

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

نارنگی😃😃😃

لیموشیرینه 🙃

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الحمدالله نگاه کردن به گوشی سختمه

آخی، درک میکنم‌ اینجوری شدم‌من

سیاه دونه‌واسه سینوزیت خوبه نه؟ روغنشو بچکونی‌ توبینی.

دقیق یادم‌نیست دکتر خیراندیش فک‌کنم‌میگفت🤔

بازم‌تحقیق‌کن

فاطمه‌سینوزیت‌داشتی‌آره؟؟؟

هرسقوطی پایان‌کار نیست... باران‌را ببین،سقوطش زیباترین‌آغاز است🦋

سلام محیا جونماشاالله خودت همه فن حریفی یادمه پارسال رفتی هوا سرد بوداشکال نداره یه گشتی هم زدین تفر ...

قربونت بشم 

ارع مورچه های زرنگ 😄😄

انسان ها شبیه هم عمر نمیکنن یکی زندگی میکنه یکی تحمل .........

😄😄😄😄😄 اونو میدونم من چیز دیگه منظورم بود ای هی مورچه های روستا ما تیز و بزن😆😆😆😆

😂😂😂

حالا ببینیم مورچه ها ی شما چه میکنن

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

آشتی رو بلدم من مثبت ۱۸ میگم 😄😄😄😄😄شده روزی دوبار🫠

نههههههه😳😳😲

اون موقع فقط،نییتم اشتی بود 

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

خداروشکر بابت پدرت اینا فاطمه برا اون مشکلم انشالله ک حل میشه منم خیلی آدم کم طاقتی بودم ولی زندگی ا ...

😔😔😔😔😔

خدا کمک کنه به بهترین شکل ممکن گره گشایی بشه 

😂😂😂😂😂سلاممممممم بانو جان خوبی ببخشید دیشب اومدم جواب بدم آنتن پرید اره بانو آخه اشتباهی شده راد ...

غصه نخور چند وقت دیگه یه جور وابسته ات بشن 

خودت خسته بشی 

نمیشه شما با مامان اینا بری ؟؟

انشالله جور میشه غصه نخور عشقم 

سلام‌گلم.عزیزززز🥺انشالله ک بدون عمل مشکل قلب باباتون‌حل شه، بحق علی...اللهم صل علی محمد وآل محمدبرا ...

سلام عزیز دلم 

ممنون از لطفت😘

خدا کنه 🤲

امروز با آنژیو داره 

سلام بانو جان انشالله ک ب سلامتی عمل کنن چیزی نیست بخدا بسپارید

الهی امین 

امیدم به خداست انشالله نامیدم نمیکنه 

😂شبیه‌نارنگی‌بود🍊🍋

💘😄