2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 203366 بازدید | 29174 پست
نه من فوت نمیکنم من نمیخوام 😄😄😄زن داداشم الانه میگفت محیا همه فامیلامون گفتن خواهر شوهرت توپر شده ...

پس فوت نکن تا به ۶۵رسیدی اون موقع خودم برات دوباره کیک بیارم 

جووووووون 😂😂

تو پر (لامصب نمیدونن پشت اون زیبایی چه دردی نهفته )

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

دیگه ما تمومیم میریم برای غسل جمعه 💘😁👋

🙈🙈

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بچه ها دعای جوشن کبیر رو دوست دارم خیلی بعضی وقتا یه تیکه هایی رو میزارم بخونیم با هم

عإلیه 

دمت گرم عزیزم 

سلام دخترا روز تعطیل همگی بخیررررر🌹🌹دلم براتون یه ذره شدهبا گوشی مامان اومدم چه خبرا خوبین؟؟؟؟

سلام عزیزدلم 

انشالله زودتر بیای پیشمون 

دلمون برات 🤏شده 😘

سلام محیاچه بد،‌من از بی خوابی بیزارم.ینی‌اگه با‌کسی خصومت داشتی. فقط کافیه ک من، شب نخوابم تو بیاری ...

منم همینطور 😖😖

تازه من باااااید بعداز ظهر یه خواب حتی ده دقیقه ای هم داشته باشم وگرنه 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

سلام‌خوشگلام‌خوبین؟دخترا‌من‌ از صب رفتیم خونه‌مامانم تا الان.با زن داداشم بودیم.کلی‌ خوش گذشت همون، ...

سلام عزیز جان 

منم دیروز ساعت ۱۰ بود که متوجه شدم  ناهار مهمون دارم 😊

فکر کن از  ده تا یک  ظهر  هر یه ساعت متوجه میشدم دو نفر دیگه هم اضافه میشن مهمونی دو نفره من رو  سفره ۶ نفره شد بودن 🙂

تازه دوتا شون از شهرستان بودن  تا پایان شب 🙃🙃🙃

فکر کن منی که هفت و نیم بیدار شدم تا پایان شب یه سره در حال پذیرایی ،از خستگی خوابم نمی‌برد به زور ۱۲  خوابیدم 

سلا دخترا صبحتون بخیرررررر 

هفته ی خوبی پیش رو داشته باشید 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

سلام عزیز جان منم دیروز ساعت ۱۰ بود که متوجه شدم ناهار مهمون دارم 😊فکر کن از ده تا یک ظهر هر یه ...

سلام بانو 

خسته نباشین 🙋‍♀️❤️

مهمون سختی های خودشو داره 

ولی خیلی خوبه 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

اره عشقم.همون زن داداشم...اره خیلی‌گرم بود.تازه‌پیش بینی‌کردن‌تا آخر هفته تقریبا کل کشور دمای بالای ...

یا خدا 🌞

برق هم  سر موقع میره خداروشکر 

اصلا یه ثانیه کم و زیاد نداره 

خوشحالم که برنامه ریزی دقیقی دارن خدا حفظشون کنه😄

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

یاخدا هممون کارت قرمزی هستیم‌ک🤣

😉🤝

گاهی از طرف مقابلمون دلخور میشیم حقم با ماست هااااا ولی طرف جبهه می گیره و نمی خواد قبول کنه و بدتر اینکه دوباره دفعات بعد کارش رو تکرار میکنه و اینجوری میشه که رابطمون روز به روز سرد میشه و از هم فاصله می گیریم

حالا برای اینکه بدون دلخوری و شفاف و صریح به خواسته هامون برسیم و هر دو طرف از نتیجه راضی باشن تکنیک فن بیانی وجود داره که با اجازتون چالش این هفتمون قرارش میدم

تکنیک 3f👇

Fact ( حقیقت)
Feeling(احساس)
Offer(پیشنهاد)

یعنی وقتی دلخوریم توی زمان مناسب ما اول حقیقت ماجرا رو به طرف میگیم بعد چه احساسی اون موقع داشتیم رو بیان میکنیم و در آخر پیشنهادمون رو برای رفع مشکل میگیم

مثلا همسرت یه موضوعی رو که برات مهم بود رو فراموش کرده

1) حقیقت ⬅ امروز چندمه ؟

2) احساس ⬅ وقتی متوجه شدم امروز رو فراموش کردی خیلی ناراحت شدم چون برای من مهمه و در طول سال این روز واسم خاصه

3) ازت درخواست دارم مثل بقیه کارهات که توی تقویم هایلایت میکنی و براشون توجه داری به این روزم توجه داشته باشی تا فراموشت نشه چون برای من خیلی مهمه

یا مثلا توی جمع باهاتون خوب صحبت نکرده ..

1) حقیقت ⬅ دیروز توی جمع اون حرف رو گفتی یادته

2) احساس ⬅ من خیلی تحقیر شدم اصلا شنیدن اون جمله از زبون کسی که شریک زندگیمه برام خیلی سنگین بود

3) ازت درخواست دارم که از این به بعد توی جمع حواست باشه و لطیف تر باهام صحبت کنی چون مطمئنن یه زوج با کوچیک کردن همدیگه خودشون رو بزرگ نمیکنن

(( تکنیک برگرفته از روانشناس خانم قهرمانی))