2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 203389 بازدید | 29189 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام بانو خسته نباشین 🙋‍♀️❤️مهمون سختی های خودشو داره ولی خیلی خوبه

سلام خااانم 

ممنون عزیزم 

دقیقا 👌👌

ولی این روزا جای خالی یه دختر رو خوب احساس میکنم 🥺

خدایا کمک کن آینده یه عروس خوووووب نصیبم بشه 

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

اخ جون ۶۵ 😆😆😆😆آخ آخ گفتی درد🤕

منم آرزومه یه بار دیگه ۶۵ بشم 🥺

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

[QUOTE=387928756]سلام خااانم  ممنون عزیزم  دقیقا 👌👌 ولی این روزا جای خالی یه دختر رو خوب احساس میکنم 

ان شاء الله خودت دختر دار شی 

عروس خوب هم گیرت بیاد 😄

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

سلام سارا جون خوبی عزیزم کم پیدایی گل

سلام محیا جونم بخاطر گوشیمه 

با گوشی خودم نمی تونم بیام هنگ میکنه فعلا تا گوشی مد نظرم رو بگیرم کم می تونم بیام خوشگلم ولی دلم همش پیشتونه 😙😙😙😙

سلام محیا جونم بخاطر گوشیمه با گوشی خودم نمی تونم بیام هنگ میکنه فعلا تا گوشی مد نظرم رو بگیرم کم می ...

عزیزم منی که خیانت دیدم چ راهکاری داره برای اروم شدنم

در حال فروپاشی ام

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

سلام خااانم ممنون عزیزم دقیقا 👌👌ولی این روزا جای خالی یه دختر رو خوب احساس میکنم 🥺خدایا کمک کن آی ...

عزیزمممم☺️

خوب بانو جان کاری نداره خواهر همین امشب دست ب کار بشید انشالله ۹ ماه دیگه ی دختر خوشگل بغلته🫠

انشالله عزیزم 

عزیزم منی که خیانت دیدم چ راهکاری داره برای اروم شدنمدر حال فروپاشی ام

سلام گلم خیلی خوش اومدین🌹

حدودا چند ساله ازدواج کردین؟؟؟

بچه هم دارین؟؟؟

مطمئن هستین که خیانت شده براتون یا فقط شک کردین؟؟

از اول رفتارهای مشکوک دیدین یا به تازگی متوجه شدین؟؟

سلام گلم خیلی خوش اومدین🌹حدودا چند ساله ازدواج کردین؟؟؟بچه هم دارین؟؟؟مطمئن هستین که خیانت شده برات ...

ممنونم ۹ساله بله دوتا دارم بله مطمئنم

۳ماهی هست متوجه شدم و روز به روز دارم اب میشم خیلی ضعیف و ترسو هستم اعتماد بنفس ندارم حالم خیلی داغونه

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰