2777
2789
عنوان

چکار کنم دخترم بعد پریودبیشتر قد بکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4266 بازدید | 46 پست

منم قبل اینکه برم پنجم پریود شدم اونموقع قدم 160 بود الانم 163

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من هنوز پریود نشده ولی علایم بلوغ رو داره.با چند تا دکتر مشورت کردیم گفتن داروهای هورمونی ضرر دارن.باید رو تغذیه ش کار کنی

دکتر به من گفتن روزی ۱۵تا بادوم و چندتا مویز بخوره.هر روز یدونه قرص ویتامین دی ۱۰۰۰.و قرص ال آرژنین که مخصوص افزایش قد هست

شیر هم خودش زیاد دوست داره.

دخترتون  کنار اینها ورزش هم بکنه.

من از زمان بچگی دخترم 

دغدغه قد داشتم

خودم و همسرم بلند قدیم

ولی چون استایل دخترم به امه هاش رفته حدسم این بود که قد کوتاه از اونا به ارث ببره و همون هم شد

از هفت سالگی تحت نظر فوق تخصص غدد

انواع ویتامین ها خورد

داروهای گرون خارجی

دکتر خم گفت به خودت میره و قد میکشه

ولی زمان بلوغ رشد قد کم بود و جهش کمی داشت به عنوان تیر آخر

آمپول تعویق بلوغ زد به مدت یک سال

با قد ۱۵۴ پری شد

کلاس پالیبال و شنا هم میره

تغذیه هم عالی

ولی وقتی به دکتر گفتم که من این همه هزینه کردم و آخر اینجوری

گفت ژنتیک برنده ست

خیلی راحت انگار نه انگار که این همه سال تحت نظرش بود و دارو خورده بود

دست آخر میخوام بهت بگم استرس نداشته باش

مثل من خودت هم بکشی باز اونی نمیشه که میخوای

الان یک سال از پری گذشته و قدش ۱۵۷

امیدوارم که شاید بکی دو سانت دیگه هم بکشه

ولی بعد از پری خیلی کم قد میکشن در حد چند سانت

بارفیکس عالیه واسه رشد قد

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه