2777
2789
عنوان

چرا بعضی پسرا تا این حد اشغالن

161 بازدید | 8 پست

دوستم میگه پسری که دو ماه دنبالش بوده 

و ادعای دوست داشتن و خیلیم روش غیرت داشت 

بهش پیشنهاد س....س داده  گفته شرایط با من بودن اینه😄

میگه من در حالت عادی اصلا نگاشم نمیکنم چون ن قیافه داره ن پول ن شخصیت ن خانواده درست و حسابی 

میدونی مشکل ما دخترا چیه اینکه خیلیامون منطقی جلو نمیریم و بخاطر همینم ضربه میخوریم ببخشیدا اما همه پسرا همینن فطرتشون اینه خلقتشون اینا که نیاز دارن به این موضوع حتی اگه به طرف مقابلم نگن جور دیگه ای خودشونو خالی میکنن توعم عزیزم اینو نزار پای اشغال بودن و بد بودن اون اومده بهش گفته اینم میتونه بگه نه من امچین چیزی نمیخام و خدافظ

به هرجال ما باید به نیاز های همدیگه احترام بزاریم باز دمش گرم اومده گفته خیلیا هستن نمیگن یهو کارشونم انجام میدن

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونی مشکل ما دخترا چیه اینکه خیلیامون منطقی جلو نمیریم و بخاطر همینم ضربه میخوریم ببخشیدا اما همه ...

ن ببین ب نیت ازدواج جلو اومده 

بعدم میگه بدون هیچ تعهدی رابطه داشته باشیم 

تو نباشی من میرم با یکی دیگه

میدونی مشکل ما دخترا چیه اینکه خیلیامون منطقی جلو نمیریم و بخاطر همینم ضربه میخوریم ببخشیدا اما همه ...

بعد میخاسته دوستمو ببره خارج از شهر 

دوستم میگه ب زور از دستش نجات پیدا کردم

ن ببین ب نیت ازدواج جلو اومده بعدم میگه بدون هیچ تعهدی رابطه داشته باشیم تو نباشی من میرم با یکی دیگ ...

عزیزم تو ۲ ماه چه نیت ازدواجی؟

مشکل از دوست شماست که همچین چیزیو باور کرده بعدشم اصلا همچین حرفی زده باشه تو چندماه که عشق علاقه شکل نمیگیره همونجا بیاد بیرون از رابطه

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
عزیزم تو ۲ ماه چه نیت ازدواجی؟مشکل از دوست شماست که همچین چیزیو باور کرده بعدشم اصلا همچین حرفی زده ...

منم تعجب کردم گفتم اصلا پسره داره گولت میزنه اخرم ب حرفم رسید

بعد میخاسته دوستمو ببره خارج از شهر دوستم میگه ب زور از دستش نجات پیدا کردم

ببین پسره خیلی ادم عوضی و لاشی ای بوده بر جسب این چیزا اما واقعا ادم بعد ۱ سال حداقل جرعت میکنه تنها بایکی از شهر دور بشه که راهش به خارج شهرم بخوره یا جای خلوتم بره بعدشم خداروشکر الان فهمید دیگه فکرکردن بیشتر بهش حالتو بدمیکنه فقط

ببین پسره خیلی ادم عوضی و لاشی ای بوده بر جسب این چیزا اما واقعا ادم بعد ۱ سال حداقل جرعت میکنه تنها ...

دقیقا 

خیلی بهش اصرار کرد دوستمم قیول کرد تو خود شهر باهاش بره بیرون ولی مث اینکه میخاسته بزور ببرتش خارج از شهر 

دوستمم ب بهونه اب خریدن فرار میکنه