میدونی مشکل ما دخترا چیه اینکه خیلیامون منطقی جلو نمیریم و بخاطر همینم ضربه میخوریم ببخشیدا اما همه پسرا همینن فطرتشون اینه خلقتشون اینا که نیاز دارن به این موضوع حتی اگه به طرف مقابلم نگن جور دیگه ای خودشونو خالی میکنن توعم عزیزم اینو نزار پای اشغال بودن و بد بودن اون اومده بهش گفته اینم میتونه بگه نه من امچین چیزی نمیخام و خدافظ
به هرجال ما باید به نیاز های همدیگه احترام بزاریم باز دمش گرم اومده گفته خیلیا هستن نمیگن یهو کارشونم انجام میدن
تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بعد میخاسته دوستمو ببره خارج از شهر دوستم میگه ب زور از دستش نجات پیدا کردم
ببین پسره خیلی ادم عوضی و لاشی ای بوده بر جسب این چیزا اما واقعا ادم بعد ۱ سال حداقل جرعت میکنه تنها بایکی از شهر دور بشه که راهش به خارج شهرم بخوره یا جای خلوتم بره بعدشم خداروشکر الان فهمید دیگه فکرکردن بیشتر بهش حالتو بدمیکنه فقط
تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت