2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امروز بیرون کار داشتم بچه پیشش بود

برداشت بچه رو با تیشرت آستین کوتاه فقط یه پاقر تنش کرد حتی کلاه هم نپوشید براش تو این سرما برده بستنی داده

بعدم برای اینکه حوصلشو نداشت آورد خوابوندش 

تا همین الان بچه بیچاره تو جاش غلط میزد خوابش نمی‌برد چون بد موقع خوابیده بود 

خدا شاهده من ۴۵ دقیقه بچه کوچیکم و که یکسالشه سپردم به باباش رفتم بزرگه رو ببرم دکتر برگشتم خونه دیدم کوچیکه غذاشو که نصفه داده بعدش هم آب ریخته بود رو لباسش رو سینش خیس بود پی پی هم کرده بود نم بچه از پوشک زده بود به لباسش و خونه ترکیده بود از وسایل و اسباب بازی فقط توی ۴۵ دقیقه

امروز بیرون کار داشتم بچه پیشش بودبرداشت بچه رو با تیشرت آستین کوتاه فقط یه پاقر تنش کرد حتی کلاه هم ...

مردا همینن 😑😑یه بار من دخترمو گذاشتم توخونه پیش شوهرم رفتم حموم اونم دخترمو گذاشته بود رو تاب هلش میداد دیدم صدای گریه اش بلند شد فهمیدم آقا تابو اونقد محکم هل داده تاب زیادی رفته بالا بچه از توش افتاده😑😑😑ازاون به بعد پشت دستمو داغ کردم تا الان که ۵ سالشه تو خونه هم پیشش تنها نمیزارمش

خدا شاهده من ۴۵ دقیقه بچه کوچیکم و که یکسالشه سپردم به باباش رفتم بزرگه رو ببرم دکتر برگشتم خونه دید ...

دردم اینه اون خاله نفهم مفت خورش هم خونه بود بگو دلت به بچه کوچیک نسوخت یه چیزی تنش کنی ..بعد بچه خودش مثل خرس گنده صدلا میپوشونه

دردم اینه اون خاله نفهم مفت خورش هم خونه بود بگو دلت به بچه کوچیک نسوخت یه چیزی تنش کنی ..بعد بچه خو ...

وای خدا چه نامرده خاله هه اون چیزی سرش نمیشه از بچه داری خاله که میتونست بگه خودشم تو این هوا بستنی آخه!!!!

من خیالم خیلی راحته .. شوهرم خیلی خوب نگهداری میکنه از بچه..من حساسیتم رو غذا و ساعت خواب بچه البته بیشتره ولی بطور کلی حواسش خیلی خوب جمعه برای مراقبت از بچه.. یه هفته ام میزارمشون میرم سفر نگرانی ای ندارم

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬