2777
2789
دردم اینه اون خاله نفهم مفت خورش هم خونه بود بگو دلت به بچه کوچیک نسوخت یه چیزی تنش کنی ..بعد بچه خو ...

چه خاله ی بد جنسی 

ولی در کل پدر بچه باید بفهمه و دلش برای بچه بسوزه که متاسفانه عقل و شعور ندارن مردا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر چیکار کنم بعضی وقتا خییییلی کم مجبور میشم

درک میکنم عزیزم واقعا سخته من خودم تو پارک بعضی مردا رو میبینم که چقد هواسشون به بچه هس واقعا حسرت میخورم که کاش شوهر منم اینجوری بود

من خیالم خیلی راحته .. شوهرم خیلی خوب نگهداری میکنه از بچه..من حساسیتم رو غذا و ساعت خواب بچه البته ...

قدرشو‌ بدون باور کن دلم میخواد برم تو خواب موهاشو بکنم بزنم در کونش بندازمش بیرون ..بچه منو اینجوری کرده الهی مادرتو برات نگه داره مامانی من،

درک میکنم عزیزم واقعا سخته من خودم تو پارک بعضی مردا رو میبینم که چقد هواسشون به بچه هس واقعا حسرت م ...

منم خیلی دقت میکنم به رفتار باباهای دیگه و مقایسه میکنم همش 

متاسفانه شوهرم اصلا صبور نیست بشدت بی طاقته

من همسرم مراقبتش خوبه اما زیاد نباید حساب باز کنی روش یعنی هی زنگ میزنم گوشزد میکنم. یبار من رفتم خونه مامانم و اونم با بچه ها خونه مامانش. بعد عصری برگشتن دست زدم به بچه داغ داغ تب ۴۰ درجه. گفتم چکار کردی؟؟ یه دست به پیشونی بچه نزدی دیدم دست گذاشت کف سرش گفت خوبه که... یعنی اون لحظه دوست داشتم موهاش رو دونه به دونه بکنم. بعد جالب اینجاست همیشه هم طلبکاره.‌.

لطفا اگه امکان داره برای شادی روح عزیز آسمونی من یه فاتحه و صلوات مهمونش کنید🙏

شانس ماس دیگه شوهرمنم به شدت غرغرو بداخلاق ونفهمه

خدا همه بااباها روسربه راه و عاقل و با حوصله کنه اینو از ته دلم از خدا می‌خوام چون مردی که بی حوصله باشه خیلی  زن و بچه و زندگیش لطمه میبینه

خدا همه بااباها روسربه راه و عاقل و با حوصله کنه اینو از ته دلم از خدا می‌خوام چون مردی که بی حوصله ...

انشالله انشالله دقیقا همینه یه مرد بی حوصله زن وبچه رو هم افسرده وبی روح میکنه

من همسرم مراقبتش خوبه اما زیاد نباید حساب باز کنی روش یعنی هی زنگ میزنم گوشزد میکنم. یبار من رفتم خو ...

واقعا چررررا اینجورین

بحثم کنی فایده نداره که 

حالا کافیه پیش مادر یه یا خونه پدر زن به بچه شوم بکن بالا چشمت ابروه ببین چکار میکنن

انشالله انشالله دقیقا همینه یه مرد بی حوصله زن وبچه رو هم افسرده وبی روح میکنه

باور کن بعضی وقتا که میبینم شوهرم حوصله بچه نداره و بچه هم بهش پیله می‌کنه خودم ناخواسته با بچهم دعوا میکنم که دست از سر باباش برداره تا یچی بهش نگفته چون وقتی شوهرم چیزی بهش میگه قلبم آتیش میگیره 

به خودم میشم آدم بده 

فکر میکنم از اول کارم اشتباه بود باید میزاشتم از همون اول بچه اذیتش میکرد تا صبور بودن با بچه رو یاد بگیره

باور کن بعضی وقتا که میبینم شوهرم حوصله بچه نداره و بچه هم بهش پیله می‌کنه خودم ناخواسته با بچهم دعو ...

چقد مثل منی منم دقیقا همینم اونقد حرص میخورم فک کن اصلا حوصله صدای بچه نداره تحمل دیدن اسباب بازیای بچه رو توپذیرایی نداره میگه فقط باید تو اتاق بازی کنه میگم به خدا اینا زینت خونه اس تو باید خداروشکر کنی یه بچه سالم داری که صداشو میشنوی وراه میره واسباب بازیاشو میاره وسط اسباب بازی جمع میشه بچه بزرگ میشه ودیگه مثل الان سروصدا نمیکنه اون وقت میفهمی چیا رو ازدست دادی 

چقد مثل منی منم دقیقا همینم اونقد حرص میخورم فک کن اصلا حوصله صدای بچه نداره تحمل دیدن اسباب بازیای ...

قربون دهنت آجی

خدا انگار به همه فهم و درایت نداده

ما هم که این بین از حرص پیر اینا میشیم