یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
در حد بوسیدن و بغل کردن و حرف زدن ولی دختره خیلی پشیمونه همش گریه میکنه
قبل لو رفتن پشیمون شده یا بعدش این مهمه
هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده...
این شرایط ندیدم اما دیدم به خاطر خیانت زن جدا شدن شوهرش دید پسرشون بیقراری می کنه به زنش گفت برگرده اما اون زندگی دیگه تموم شده دو قسمت شده قبل خیانت بعد خیانت.
فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!
دکتر چاووشی چند وقت پیش یه دایرکتشو استوری کرد که اقاعه فهمیده پسر بزرگش از دوست پسر زنشه ک ۱۰ساله رابطه دارن و اون مَرده هم یه بچه ۳ساله داره
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
حالا ایندبنده خدارو که نمیدونم اما فیلمای ماهواره خیلی وقته به واقعیت تبدیل شده درروز هزاران هزارتاپیک همینجا درمورد دوست پسر ورابطه واینجورچیزاداریم براهیچ کسی هم تعجب آور نیست حتی نی نی یارها نمیان بگن اینجا جای اینجور صحبت هانیست یعنی این نی نی سایت خودش داره ترویج بی بند وباری میکنه