2777
2789
عنوان

خانمای تبریزی کمک لطفا

279 بازدید | 35 پست

سلام خانما خوبین

ما قراره هفته بعد بیایم تبریز آب و هوا چطوره سرده؟

هتل آپارتمان تمیز تو خود شهر میتونین معرفی کنین

ممنون از راهنماییتون 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هوا خیلی سرده

هتل هم زیاده خوب

هتل پارس. هتل اهراب.هتل دریا. و.... 

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
هوا سرد هس ولی زیاد سوزناک نیس، بستگی داره هتل گرون میخایین یا معمولی، اگه معمولی میخایین، اطراف باز ...

نه معمولی هتل آپارتمان یا سوئیت باشه که بتونم یه وعده آشپزی کنم فقط تمیز باشه

با بچه دوساله میشه بیرون رفت؟؟بخاطر سرما میگمهتل آپارتمان میشناسین جایی که بشه پخت و پز داشت

آره حسابی با شال و کلاه بچه رو بپوشون

هتل آپارتمان هم حوالی میدان ساعت میتونی پیدا کنی.

میدان ساعت به طرف آبرسان یه مهمانپذیر گلشن داره. درست رو به روی مسجد میرزا سلمان. کنارش هم کبابی آنا هست

اونجا اکثرا میان 

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
نه معمولی هتل آپارتمان یا سوئیت باشه که بتونم یه وعده آشپزی کنم فقط تمیز باشه

اطراف باغ فجر که همون باغ گلستان میشه به اسم قدیمی و عامیانه، پر است از هتل آپارتمان، مسیرش اطراف بازار هس