2777
2789
عنوان

خانمای تبریزی کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 35 پست
با بچه دوساله میشه بیرون رفت؟؟بخاطر سرما میگمهتل آپارتمان میشناسین جایی که بشه پخت و پز داشت

من هتل خوب نمیشناسم 

ولی با بچه اره میشه رفت بیرون سر ظهر هوا خوبه 

فقط هوا الودست بشدت مخصوصا عصرا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون فداتشم مرکز خرید قیمت مناسب کجاها هستن؟

مراکز خرید هم داخل بازار سرپوشیده و سه راه امین خیلی مناسبه ولی خوب زیاد با کلاس نیستن

ستاره باران خوبع

مغازه های سمت نصف راه خوبن

لاله پارک و اطلس خیلی با کلاسن و گرون

تو آبرسان برج سفید قیمت هاش نسبتا مناسبه

تو زعفرانیه هم مرکز خرید کومه مناسبه

سنگ فرش فروغی ولیعصر هم پر مغازه است که اکثرا تخفیف هم دارن

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
ممنون فداتشم مرکز خرید قیمت مناسب کجاها هستن؟

گلم اگه مانتو و شلوار میخای پالتو بارانی پاساژ مولانا، در بازار هس، زیاد گرون نیس، ارزون هم نیس، معمولی، یه پیچ دارم مانتو و بارانی اینا میفروشن از همونا که اکثر پیچها هفتصد هشتصد یک میلیون اینا میدن، ولی واقعا لباساش خوشگلن، اگه میخای آدرس بدم، حضوری برین اونجا، بعدش در بازار،  زیر گذر میدان نماز، کلی لباس مجلسی و شومیز میفروشن، خیابان تربیت در بازار هم لباس و مانتو ایناست

خیلی لطف کردیممنونم‌ ازت😘

راستی بازار و تربیت هم جنساشون خوبه ولی خیلی مناسب نیست 

اگه لباس مناسب میخوای برو خیابان طالقانی و عباسی 

چند تا مغازه دارن خیلی قیمتشون مناسبه 

ولی از کیفیت کارهاشون خیلی اطلاع ندارم 

به هر حال خوش بگذره عزیزم❤️

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله