2777
2789
عنوان

مربوط به مدرسس بیاین لطفا

60 بازدید | 10 پست

من اهل تبریزم از اونجایی که مشکل تنفسی دارم و هوا الودس و برام سخته بیرون رفتن فردارو نمیتونم برم

حالا دبیر لج کرده میگه نیای از امتحانی که هفته ی پیش دادی ۲ نمره کم میکنم

ایا همچین حقی داره؟

مگه نباید اونو از ۲ نمره انضباط کم بکنه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواسته بترسونه اینارو باور نکن بعدم دو نمره خیلی مهمه؟جهنم بابا عقده‌ایا.

اره چون امتحان از ۵ بود منم ۴.۲۵ گرفتم،۲ نمره کم بکنم مردودم و این خیلی میترسونتم 

نمره بهرحال دست دبیره

گواهی پزشکی ر‌و ببر بده بهش که غیبتت موجه بشه

اینجوری از طرف مدرسه موجه میشه غیبت

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.
نمره بهرحال دست دبیرهگواهی پزشکی ر‌و ببر بده بهش که غیبتت موجه بشهاینجوری از طرف مدرسه موجه میشه غیب ...

مشکل اینجاست نمیتونم از خونه برم بیرون که دکتر هم برم و گواهی ببرم دیروز مدرسه رفتم مردمو زنده شدم 

مشکل اینجاست نمیتونم از خونه برم بیرون که دکتر هم برم و گواهی ببرم دیروز مدرسه رفتم مردمو زنده شدم

خب خانواده زنگ بزنن به مدرسه بگن ، گواهی رو بعدا ببر

بی خبر غیبت نکن

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.