2777
2789

خدایا کمکم کن همه مشکلات و دردها بتونم تحمل کنم تاپیک های قبلی منو بخونین متوجه میشیم چقدر دارم توی این دنیا عذاب میکشم ولی باز توکل مردم بر خدا  و توسل کردم به پیامبر خدا صلوات الله علیه و امامان معصوم سلام الله علیهم 

واقعا کم آوردم هر روز مشکل جدیدی داره برام پیش میاد 

معلوم نیست چه سرنوشتی در انتظارم هست؟َاهع چقدر به خودم امید بدم که این همه مشکلات و دردها از طرف خدا دارم امتحان میشم و صبرم سنجیده میشه 

حسبی الله و نعم الوکیل

جوراب واريس ديگه برو داروخونه بخر

عزیزم منظورم ترس و استرس تمام وجودم رو گرفته 

خصوصا که تا الان نخریدم و نپوشیدم

اگه تاپیک های قبلی منو بخونی متوجه میشی که پاک شکسته و عمل پلاتین کردم و نمیتونم یک پای دیگه رو جوراب بپوشم چون گچ هم گرفته شده.میشه نپوشم؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت بشم. عزیز دلم 

لطفا انقدر استرس به خودت وارد نکن. به خدا بسپار و بدون اون همیشه حواسش به تو و نینی کوچولوت هست 

این اتفاقات اخیر رو هم جزوی از حاملگی بدون ک سخت بوده برات مثل خیلیای دیگه.

خودتو ناراحت نکن و آرامش رو به خودت و نینیت هدیه بده 

مطمعنم ک هردو صحیح و سالم به زندگیتون ادامه میدین 

فقط کافیه خودتو از استرس و تنش دور کنی و همونجوری ک دکترا گفتن استراحت مطلق داشته باشی 

قربونت بشم. عزیز دلم لطفا انقدر استرس به خودت وارد نکن. به خدا بسپار و بدون اون همیشه حواسش به تو و ...

فدات بشم مهربونم ممنون که وقت گذاشتی و به حرفام گوش دادی و سعی در برطرف کردن استرس و ترس یک زن باردار شدی  نون بابات حلالت.و شیر مادرت حرارت.دعا کن برامون توروخدا شب و روزم با استرس و گریه میگذرونم کلا خیلی ترسو هستم   

این مسئله جوراب واریس هم چیز خاصی نیست به خیلیا میگن دکترا اگه امکانش نداری یا می‌ترسی دوباره به دکت ...

والا آبجی قربونت حقیقتش نرفتم دوباره سراغ دکتر از بس خسته ام.چون با این وضعیت که من دارم ویار خیلی سخت و عمل پلاتین پا و شکستگی و گچ گرفتن و مراجعه ب دکتر چند نمونه هم که هست مثلا همون دکتر جراح ارتوپد و خیلی مشکلات دیگه که نمیتونم اینجا بیان کنم واقعا از نظر روحی و جسمی داااااغونم ولی باز هم با توکل بر خدا سعی دارم تحمل کنم و خودمو قوی نشون بدم