2777
2789
عنوان

چیکار کنم خدا دعا هامو قبول کنه😭

228 بازدید | 31 پست

هر کاری میکنم دعاهام قبول نمیشن حالم خوب نمیشه نماز میخونم نذر میکنم ولی اصلا حالم خوب نمیشه دیگه دارم نا امید میشم دیگه خسته شدم چیکار کنم 😭💔💔

لطفا برای سلامتیم صلوات بفرستید 🌹✨

حتما به صلاحت نیست قبول نمیشت

حالم بده میخوام دیگه خوب بشم یکساله همین وضعیته  ابروم همه جا رفته چطور به صلاحم نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالم بده میخوام دیگه خوب بشم یکساله همین وضعیته ابروم همه جا رفته چطور به صلاحم نیست

من الان کم شنوام 

نمیدونم بیماریتون چیه ولی به صلاحتونه درمان نشید بعدش مطمئنم یه روز آن شاالله به امید خدا خوب بشید 

یادمه خواهرم چند پریود نشد به قول خودش هر چقدر نذر کرد دعا کرد قرآن خوند فایده نداشت آخرش درمان شد 

شما هم به جای نذر صلوات اشتباهات بد رو درشت کنید آن شاالله خوب‌میشوید

من الان کم شنوام نمیدونم بیماریتون چیه ولی به صلاحتونه درمان نشید بعدش مطمئنم یه روز آن شاالله به ام ...

ممنون خدا کنه🥲❤

من یه بار از خدا درخواست نکردم شفام بده الان با سختی زندگی رو دسته پنچه نرم میکنم و گریه میکنم گله م ...

کاش درد داشتم بهتر بود از اینکه جلوی همه ابروم بره خجالت میکشم نه میتونم جای برم نه با کسی بشینم از بس تو خونم افسردگی گرفتم زیاد انقدر فکر میکنم مغزم درد میکنه

خواهش لطفا قوی باشید صبور باشید خدا هممون رو نظاره میکنه دوستمون داره شاید نبینیم ولی میبینه و حواسش ...

مگه نمیگن خدا بخشندست مهربانه  اصلا بهم نگاه نمیکنه انقدر صداش میزنم 

مگه نمیگن خدا بخشندست مهربانه اصلا بهم نگاه نمیکنه انقدر صداش میزنم

من ۲۰ ساله صدا میزنم جوابمو نداد ولی ناامید نیستم براش صبر میکنم 

یه چیزی رو بپرسم اگر بچت چاقو بخواد میدی بهش اونم بچه ۲ ساله ؟

من ۲۰ ساله صدا میزنم جوابمو نداد ولی ناامید نیستم براش صبر میکنم یه چیزی رو بپرسم اگر بچت چاقو بخواد ...

میخوام درد داشته باشم ولی این نه نا امید نیستم ولی دیگه دارم میشم 

نه

میخوام درد داشته باشم ولی این نه نا امید نیستم ولی دیگه دارم میشم نه

یکی با تمام دست و پاهای سوخته یه شرکت بزرگ میزنه 

یکی با نداشتن پدر یه فوتبالیست معروف میشه 

شایدم خدا میکخواد با این یه استعداد بزرگتر کشف کنی به جای بزرگتر برسی 

به جای این ناامیدی به دنبال استعداد و تلاشش و هدف باش 

دنیا همینه بازیت میده اذیتت میده عدالت میده بیچاره ات میکنه تا خوار و ذلیل نکنه ولت نمیکنه

به جای این وقت تلف کردن سر این چیزا برو یه کاری کن با این بیماریت یه استعداد خوب و بزرگتر رو به همه نشون بده و تشویقت کنن